Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Kontoradministrasjon (1 og 2)

Her får du kunnskap om programvarer, kontorarbeid og kjennskap til advokatbransjen. Hensikten med emnet, er å sikre at du har ferdigheter i relevante programvarer slik at du både møter bransjens krav til IT-kunnskaper, og at du er i stand til å arbeide med dokumentbehandling i andre fag på studiet, som eksempelvis juridiske utdrag i emnet, Jus saksgang og dokumenter. Du vil dermed kunne bidra til en flytende overgang av kommunikasjonen mellom klient, advokat og rettsinstansene.

Innhold

I KO 1, vil du få kjennskap til advokatbransjen, advokatsekretærens arbeidsoppgaver og etiske forventninger i den juridiske bransjen.

Videre vil vi se på viktigheten av et godt og klart språk. Det er viktig at du som advokatsekretær, er god i rettskrivning og har et variert språk, slik at budskapet fremstilles på en presis måte.

I KO 2 (andre semester), vil du blant annet få utvidet fagterminologi, lære om fri rettshjelp og rettshjelpsforsikring, anti-hvitvaskingsregler, korrupsjonsregler og kommunikasjon med parter, motparter, forliksråd og domstoler.

*Det tas forbehold om endringer

 

 

Mer informasjon

Hvor kan du bestille emnet?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk