Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Semesteroppgave (1 og 2)

Første semesteroppgave omfatter føring av et fullstendig regnskap fra inngående saldobalanse, bilagsføring og et enkelt årsoppgjør. Du skal vise at du behersker bilagshåndtering, kunne foreta korrigeringer, følge med frister og ta ut alle etterspurte regnskapsrapporter og rapporter til det offentlige fra regnskapssystemet. Du skal føre et komplett regnskap fra inngående balanse og avslutte mot et enkelt årsoppgjør.

Innhold

I den andre semesteroppgaven skal du avslutte et regnskap med fullstendig årsoppgjør. Det omfatter beregning av nøkkeltall og skatteberegning. I tillegg skal det foretas full lønnskjøring i lønnssystemet, og overføre lønnstallene til regnskapssystemet. Du vil også få kjøp av varer/tjenester fra utland i denne oppgaven.

Semesteroppgavene er omfattende og skal gjenspeile utfordringene du vil møte i arbeidslivet. Gjennom arbeidet med oppgavene skal du benytte kompetansen du har tilegnet deg på bakgrunn av gjennomført undervisning innen de ulike fagområdene. Slik gir semesteroppgaven en helhetlig vurdering av din kompetanse ved endt utdanning.

 

Mer informasjon

Hvor kan du bestille emnet?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk