Hopp til hovedinnholdet

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Innovativ produktutvikling

I dette kurset får du praktisk forståelse og teoretisk kunnskap om produktutviklingsprosessen. Kurset gir kompetanse gjennom opplæring i kvantitative og kvalitative metoder og terminologi på alle områder knyttet til planlegging og utvikling av nye produkter. Innovasjon i produktutviklingsprosessen er et viktig konkurransefortrinn i dagens økonomi.

Innsendinger

1

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Innovativ produktutvikling

Kr 6 250,-

Emner

For å kunne konkurrere effektivt i markeder som hurtig endres, trenger bedrifter kontinuerlig å utvikle nye markeder og produkter, herunder varer og tjenester. En suksessfaktor for produktutvikling er at produktene som utvikles, tilfredsstiller kundens behov og ønsker. Innovasjon i produktutviklingsprosessen er et viktig konkurransefortrinn for alle bedrifter som lever i markeder påvirket av endring og ny teknologi.

Kurset vektlegger de ulike fasene i produktutviklingsprosessen, og den informasjon som er nødvendig i hver fase for å drive prosessen videre.

Enkeltkurs

Innovativ produktutvikling

Emnet gir kompetanse gjennom opplæring i kvantitative og kvalitative metoder, og terminologi på alle områder relatert til planlegging og utvikling av nye produkter.

For å kunne konkurrere effektivt i markeder som hurtig endres, trenger bedrifter kontinuerlig å utvikle nye markeder og produkter, herunder både varer og tjenester. En suksessfaktor for produktutvikling er at produktene som utvikles, tilfredsstiller kundens behov og ønsker.

Emnet vektlegger spesielt de ulike fasene i produktutviklingsprosessen, og den informasjon som er nødvendig i hver fase for å drive prosessen videre.

Mer informasjon

Læringsmål

  • Markedsføringens rolle i ny produktprosess
  • Hvordan å systematisere innovasjon i produktutviklingsprosessen
  • Applikasjoner av NPD (New Product Development) innen markedsføring
  • Hvordan nye produkter gir merverdi for selskapets økonomiske resultater
  • Fremste utviklingen innen produktutvikling

Karrieremuligheter

  • Produktutvikling av varer og tjenester
  • Strategisk oppfølging av kvalitetssikringssikringstiltak
  • Forretningsutvikling og ansvar for produktportefølje

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk