Hopp til hovedinnholdet

Yrkesrettet utdanning

Interiørskolen - Boligmiljø

Studiet passer for deg som er interessert i farge og estetikk. I kurset vil du få kompetanse om planløsninger, tekstiler, farge og belysning. Utdanningen gir deg tittelen Interiørkonsulent NKI. 

Innsendinger

20

Studietid

Yrkesrettet utdanning

Interiørskolen - Boligmiljø

Kr 16 500,-

Ekskl. Bøker.

Emner

Interiør-Arkitektenes Forening (IAF) 

Som student på NKI Interiørskolen Boligmiljø får du tilbud om tilslutningmedlemskap i Interiør-Arkitektenes Forening (IAF). IAF gir deg et faglig fellesskap og blant annet mulighet til å være med på relevante møter, foredrag, messer og ekskursjoner.

Dersom du også går videre på Interiørskolen Offentlig miljø, kan du ved å fremlegge prosjektoppgaver og vitnemål fra NKI, søke om fullverdig medlemskap i IAF. Et slikt medlemskap gir deg rett til å bruke tittelen Interiørarkitekt MIAF, som kan bidra til flere jobbmuligheter. Besøk: https://interior-iaf.org/. For mer informasjon: iaf@interior-iaf.org.

Obligatoriske emner

Interiørskolen - Boligmiljø del 1

Interiørskolen gir deg all den kunnskapen du trenger for å kunne ta hånd om de fleste typer interiørarbeid i boliger. Du får kjennskap til hele innredningsprosessen, fra skisse til ferdig interiør og lærer å skape spennende og harmoniske interiører. 

Interiørskolen, del 2

Interiørskolen gir deg all den kunnskapen du trenger for å kunne ta hånd om de fleste typer interiørarbeid i boliger. Du får kjennskap til hele innredningsprosessen, fra skisse til ferdig interiør og lærer å skape spennende og harmoniske interiører.

SketchUp

Sketchup er et program som gir mulighet til å tegne hus, rom og interiør i 3D. Kurset gir deg en oversikt over de ulike programdelene, samt opplæring i sentrale verktøy og prinsipper for å tegne.

Prosjektoppgave interiørskolen

Prosjektoppgaven skal vise bredden av alt du har lært gjennom studiet Interiørskolen -Boligmiljø.

Prosjektoppgaven faller inn under Interiørskolen – Boligmiljø som et eget kurs med en avsluttende karakter. Prosjektoppgaven kan også fint brukes som et «salgsverktøy» når du skal søke arbeid i interiørbransjen.

Mer informasjon

Læringsmål

I studiet vil du lære å planlegge, tegne og beskrive totale boliginnredninger. Du vil lære frihåndstegning, fagtegning, planløsning, kunst og stilhistorie, tekstil- og materiallære samt farge- og belysningslære. Du får kjennskap til hele innredningsprosessen, fra skisse til ferdig interiør.

Karrieremuligheter

De fleste interiørkonsulenter jobber som selvstendig næringsdrivende eller er ansatt i konsulentbedrifter. Interiørkonsulenter kan også jobbe i møbelbutikker, lampebutikker og liknende.

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Eksamen

Det er ingen eksamen. Fullført studium og godkjent prosjektoppgave gir deg rett til tittelen Interiørkonsulent NKI, og du mottar vitnemål.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk