Hopp til hovedinnholdet

Yrkesrettet utdanning

Interiørskolen - Offentlig miljø

Denne utdanningen gir deg kompetanse til å utvikle interiørløsninger for forretninger, restauranter, kontorer og andre offentlige rom. Utdanningen kvalifiserer deg til å arbeide som frittstående konsulent, som ansatt på arkitektkontor eller hos leverandører til offentlige miljøer.

Innsendinger

5

Studietid

Yrkesrettet utdanning

Interiørskolen - Offentlig miljø

Kr 14 300,-

Ekskl. Bøker.

Emner

Interiørløsninger for offentlig rom stiller ofte store krav til funksjon og planløsning. Utdanningen bygger videre på den kunnskapen du har opparbeidet deg gjennom Interiørskolen - Boligmiljø eller tilsvarende utdanning.

Lær hvilke hensyn du må ta når du skal samarbeide med oppdragsgiver, arkitekt, byggmester, håndverkere og ulike leverandører, for å oppnå et optimalt resultat. Få også kompetanse til å lage grafiske presentasjoner av dine arbeider gjennom riktig bruk av tegneredskap, teknikk og symbolbruk.

NB! For å søke opptak til Interiørskolen-Offentlig miljø forutsettes det at du har gjennomført prosjektoppgaven på Interiørskolen med minimum 4 som karakter. Du kan også søke om opptak med eksamen fra annen tilsvarende utdannelse. Da må du gjennom en opptaksprøve.

Interiør-Arkitektenes Forening (IAF) 

IAF gir deg et faglig fellesskap og blant annet mulighet til å være med på relevante møter, foredrag, messer og ekskursjoner. Når du har fullført Interiørskolen Offentlig miljø, kan du ved å fremlegge prosjektoppgaver og vitnemål fra NKI, søke om fullverdig medlemskap i IAF. Et slikt medlemskap gir deg rett til å bruke tittelen Interiørarkitekt MIAF, som kan bidra til flere jobbmuligheter. Besøk: https://interior-iaf.org/. For mer informasjon: iaf@interior-iaf.org

Obligatoriske emner

Offentlig miljø

Interiørskolen - Offentlig miljø er en yrkesrettet utdannelse for deg som ønsker kompetanse til å utvikle interiører for forretninger, restauranter og andre offentlige rom.

Prosjektoppgave - Offentlig miljø

Dette er den avsluttende prosjektoppgaven i studiet Interiørskolen - Offentlig miljø.

Mer informasjon

Karrieremuligheter

Med Interiørskolen - Offentlig miljø har du kompetanse til å påta deg interiøroppdrag på konsulentnivå. Du er kvalifisert til å arbeide som frittstående konsulent i samarbeid med arkitekter eller som ansatt på arkitektkontor.

Du har også kompetanse til å søke arbeid hos leverandører til offentlige miljøer, som arbeider mot arkitekter og byggherrer med salg av møbler, tekstiler, gulvbelegg, belysning, himlinger, systemvegger med mer.

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Eksamen

Det er ingen eksamen. Når du har fullført studiet og fått godkjent prosjektoppgaven, mottar du vitnemål. På vitnemålet er det påført standpunktkarakter og karakter for den avsluttende prosjektoppgaven.

Bokliste

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk