Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Søk i dag, start i morgen

Fagskoleemner

Målrettet prosjektstyring

Målrettet prosjektstyring er en helhetlig fremgangsmåte for planlegging, organisering og oppfølging av prosjekter i alle størrelser. Målrettet prosjektstyring er egnet for alle typer prosjekter; omstillingsprosjekter som krever adferdsendring, produktutviklingsprosjekter som fordrer kreativitet, og komplekse teknologiprosjekter. Metoden er utviklet over mange år og har fra lanseringen for 30 år siden vært stabil i sin struktur.

Studiepoeng

7.5

Innsendinger

3

Studietid

Lånekasse­godkjent

Fagskoleemner

Målrettet prosjektstyring

Kr 9 750,-

Ekskl. eksamensavgift og bøker.

Beskrivelse

Emnet er bygd opp slik at den følger i alt vesentlig suksessivt den prosessen det er å styre et prosjekt. Emnets temainndeling avspeiler også dette.

Hensikten med emnet å gi de som jobber i prosjekter, kunnskap og øvelse i målrettet prosjektstyring slik at de;

  • forstår forutsetningene og rammebetingelser for god prosjektstyring og hva som forventes av den enkelte
  • har en referanseramme mht. metodikk og prosedyre for prosjektstyring
  • behersker metodikken slik at de kan lede og delta i planprosesser, lede gjennomføring og rapportere i henhold til planer.

Gjennom arbeidet skal du få en helhetsforståelse for prosjekt som arbeidsform. Du skal få kunnskaper innenfor områdene planlegging, organisering og oppfølging av prosjekter, prosjektøkonomi og administrasjon, prosjektlederens egenskaper og oppgaver og forhold til teamet. Du får en grundig innføring i ”Målrettet prosjektstyring” som metodikk, og hvordan den kan brukes i praksis.

Obligatoriske emner

Mer informasjon

Pris

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Denne utdanningen er godkjent for å søke lån og stipend i Lånekassen, men du kan ikke ta forbehold om støtte når du søker. Derfor bør du sjekke at du er støtteberettiget hos Lånekassen før du søker. Her kan du leser mer om hvordan du søker Lån og stipend i Lånekassen.

Opptakskrav

Fullført videregående skole, fagbrev eller erfaring i forbindelse med jobb, kurs, frivillig arbeid og verv innen ulike organisasjoner.

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøve 3, med resultat B1 på muntlig og skriftlig del.

Eksamen

All informasjon om eksamen.

Pris eksamen

  • 1 eksamen á kr 2 150,-

Studiemateriell

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk