Hopp til hovedinnholdet

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Webutvikling (HTML og CSS)

Webutvikling er en pakke videokurs som dekker hvordan man lager en profesjonell nettside tilpasset datamaskin, nettbrett og mobil med HTML og CSS.

Kurset dekker alt man trenger for å lage en komplett nettside bestående av header-, body- og footer-element, samt hvordan man tilpasser utseende på nettsiden ved hjelp av CSS3. 

Innsendinger

4

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Webutvikling (HTML og CSS)

Kr 6 000,-

Emner

Kursene er videobasert, bruker norske versjoner av programvare og holdes på norsk. Programvaren er gratis. 

Obligatorisk

HTML: webutvikling (1 av 4) Kan kjøpes separat

Dette er første del av vårt nettkurs som omhandler webutvikling. I denne delen kommer du til å lære hva HTML er, hvorfor det er nyttig og hvordan du tar det i bruk. Kursinstruktør Espen Faugstad vil guide deg gjennom hele prosessen, og i slutten av kurset har du laget din egen nettside ved hjelp av HTML.

CSS: webutvikling (2 av 4) Kan kjøpes separat

Dette er andre del av vårt nettkurs som omhandler webutvikling. I denne delen kommer du til å lære hva CSS er, hvorfor det er nyttig og hvordan du tar det i bruk. Kursinstruktør Espen Faugstad vil guide deg gjennom hele prosessen, og i slutten av kurset har du laget din egen nettside ved hjelp av HTML og CSS.

Responsivt design: webutvikling (3 av 4) Kan kjøpes separat

Dette er tredje del av vårt nettkurs som omhandler webutvikling. I denne delen kommer du til å lære hvordan du gjør en nettside responsiv ved hjelp av CSS. Kursinstruktør Espen Faugstad vil guide deg gjennom hele prosessen, steg for steg.

CSS layout: webutvikling (4 av 4) Kan kjøpes separat

Dette er fjerde og siste del av vårt nettkurs som omhandler webutvikling. Dette kurset passer for deg som ønsker å lære hvordan man lager en layout ved hjelp av HTML og CSS. Kursinstruktør Espen Faugstad kommer til å vise hvordan du lager en statisk, flytende og responsiv layout. Med denne kunnskapen kan du lage både enkle og avanserte layouts.

Mer informasjon

Karrieremuligheter

Etter endt studium vil du være kvalifisert til å arbeide med utvikling av dynamiske websider og webapplikasjoner. I tillegg har du forutsetninger for å studere videre innen fagområdet.

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk