For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Google–verktøy

Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
3 måneder
Studietimer:
27
Innsendinger:
5 stk
Pris:
kr 9 500,-
Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
3 måneder
Studietimer:
27
Innsendinger:
5 stk
Pris:
kr 9 500,-

Google har en rekke verktøy som er helt sentrale i arbeidet med digital markedsføring. I dette kurset lærer du hvordan noen av de viktigste av disse brukes. Etter endt kurs vil du ha inngående kjennskap til hvordan Google kan hjelpe deg med å nå dine digitale markedsføringsmål.

I dette kurset vil kursinstruktør Espen Faugstad lære deg alt du trenger for å kunne bruke følgende applikasjoner på en effektiv måte:

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Google Ads Editor
  • Google Search Console
  • Google Tag Manager

Kurset består av en rekke instruksjonsvideoer som forklarer grundig og forståelig hvordan du kan gjøre nytte av disse verktøyene i din eller din virksomhets digitale markedsføringsstrategi.

Kursene bruker norske versjoner av programvare og holdes på norsk. Programvaren er gratis.

Dette studiet tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. 

Det er ingen eksamen i dette kurset. Etter innleveringene er vurdert godkjent er kurset bestått og du kan be om kursbevis.

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Ingen formelle opptakskrav.