For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Mange lurer på hvordan nettstudier fungerer hos oss. Derfor gir vi deg nå muligheten til å teste deler av et emne helt gratis. 

Registrer deg i skjemaet under og få tilgang tilsendt på epost.

Prøv nettstudier gratis


Book gratis rådgivning

Snakk med videregående rådgiver, Tina M. Olsen og få hjelp til å velge riktig nettstudium. Tina kan svare deg på hvordan du enklest mulig kan oppnå generell studiekompetanse, høyere snitt eller hvordan dekke kravene for spesiell opptakskrav til høyere utdanning.

Best på pris 

NKI Nettstudier har det mest fordelaktige pristilbudet for de skal ta opp videregående fag som privatist. Sammenlignet med tilbydere som forventer at du skal møte opp i et klasserom, kan det være over halv pris hos NKI Nettstudier. Vi er rett og slett det smarte valget for de som fokuserer på gode resultater og ønsker fleksibilitet til best mulig pris. 

Hjelp fra erfarne lærere 

Våre lærere har lang erfaring fra undervisning på videregående skole, har god kjennskap til eksamensgjennomføringen og brenner for faget. Dette bidrar til at våre eksamensrettede kurs innen videregående fag skreddersydd for at du skal oppnå gode resultater på privatisteksamen. Våre lærere jobber for at du skal lykkes ut fra ditt ståsted og utviklingsbehov.