Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NAV

Enkelt å finne studier – 100% tilpasset for deg som jobber i NAV

For å gjøre det lettere for deg som jobber som veileder i NAV å finne relevante studier og kurs for dine brukere, har vi samlet nødvendig informasjon på denne siden. Dette gjør vi for å bidra til å kunne gi de som er permitterte eller arbeidsledige flere muligheter på arbeidsmarkedet.

Vi tilbyr:

  • Svært relevante kurs og utdanningsløp basert på nåværende og fremtidig behov i arbeidsmarkedet
  • Fleksible og individuelt tilpassede gjennomføringsprosesser
  • 15% rabatt på alle studier som finansieres av NAV, frem til 1. juni. Rabatten aktiveres ved å oppgi KAMPANJEKODE: NAV15 ved bestilling
  • Brukervennlige og anerkjente læringsplattformer
  • Personlig oppfølging og støtte i gjennomføringen
  • Tett samarbeid med arbeidsgivere
  • Studiestart hver dag, hele året. Studentene trenger ikke å vente på studiestart, men kan komme i gang umiddelbart

Gjennom fleksibel utdanning, og digitale og innovative læringsformer og metoder, gir vi kunnskap som gjør det mulig for alle å få relevant kompetanse for dagens og fremtidens arbeidsmarked.

Her finner du våre studier og kurs.

Fagskole
Fagskole, er høyere yrkesrettet utdanning, som ligger på nivå over videregående skole. Denne utdanningen skiller seg fra høyere utdanning, fordi den er mindre akademisk, og mer praktisk. Målet er at studentene skal få erfare hvordan faget fungerer i praksis, og utdanningen er basert på yrkesfeltets behov. Det du lærer, er det du vil praktisere ute i jobb. Her finner du våre fagskoleutdanninger

Fagskoleemner
Fagskoleemner, er enkeltemner fra fagskoleutdanningene våre, som gir studiepoeng. Ved å legge til rette for at man kan ta kun ett av emnene i en fagskoleutdanning, gjør vi det lettere å velge akkurat det faglige påfyllet brukeren trenger. Her finner du våre fagskoleemner.

Yrkesrettet utdanning og kurs 
Vi tilbyr en rekke yrkesrettede utdanninger og kurs som hjelper brukerne å komme raskt ut i jobb. Yrkesrettet utdanning passer for de som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for de som søker nye utfordringer og jobbmuligheter. Her finner du våre yrkesrettede utdanninger og kurs.

Videregående skole
Vi tilbyr generell studiekompetanse, påbygging til generell studiekompetanse og flere yrkesfaglige utdanningsprogram. For de som har minst 5 års relevant praksis, og kvalifiserer til praksiskandidatordningen, kan vi tilby teorifagene før du avlegger fagprøven. Her finner du våre fag på videregående skole

Kontakt oss

Kari Hilde Høvik - Direktør forretningsutvikling NKI/Intendia

Kari Hilde Høvik - Direktør forretningsutvikling NKI/Intendia

Ta gjerne kontakt med Kari Hilde Høvik på e-post: kari.hilde.hovik@intendiagroup.com eller telefon: 481 44 939 for å starte en dialog rundt hvordan vi kan hjelpe permitterte og arbeidsledige ut i jobb igjen. Trenger din bruker ekstra støtte under studieløpet? Vår søsterbedrift, JobLearn, tilbyr studiestøtte med en spesialist innen supported education, og vi hjelper deg med å opprette kontakt med dem.

For å høre mer om hvordan og hva vi kan bidra med, eller om du ønsker mer informasjon om et spesifikt studie eller kurs, fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Informasjon om personer eller annen sensitiv informasjon må ikke fremkomme

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk