For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Digital markedsføring - verktøy

Nærbilde av hender som holder en tablet
Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
3 måneder
Studietimer:
80
Innsendinger:
15 stk
Pris:
kr 20 900,-
Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Innsendinger:
15 stk
Studietilgang:
3 måneder
Pris:
kr 20 900,-

Kurset består av en rekke videokurs som lærer deg de viktigste verktøyene innen Google, SoMe og webutvikling du bør beherske når du jobber med digital markedsføring.

Dette får du med kurset i Digital markedsføring

Via kurset i Google lærer du å spore besøkende og måle konverteringer med Google Analytics, lage annonser som skaper resultater med Google Ads, administrere sporingskoder med Google Tag Manager og påvirke hvordan en nettside indekseres med Google Search Console.

Kurset SoMe er laget spesielt for deg som ønsker å lære alt om hvordan man markedsfører på Facebook, Instagram og Linkedin. Du lærer hvordan du øker rekkevidde på statusoppdateringer, hvordan du lager en kampanje, definerer en målgruppe, velger et budsjett, designer en annonse, gjennomfører en A/B-test, måler konverteringer, og veldig mye mer.

Gjennom kurset i webutvikling lærer du å lage en profesjonell nettside med WordPress, øke synligheten til én eller flere nettsider med søkemotoroptimalisering, designe vakre nyhetsbrev med Mailchimp og lage effektive landingssider som skaper virkelige resultater.

Programvaren er gratis.

Google har en rekke verktøy som er helt sentrale i arbeidet med digital markedsføring. I dette kurset lærer du hvordan noen av de viktigste av disse brukes. Etter endt kurs vil du ha inngående kjennskap til hvordan Google kan hjelpe deg med å nå dine digitale markedsføringsmål.

I dette kurset vil kursinstruktør Espen Faugstad lære deg alt du trenger for å kunne bruke følgende applikasjoner på en effektiv måte:

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Google Ads Editor
  • Google Search Console
  • Google Tag Manager

Kurset består av en rekke instruksjonsvideoer som forklarer grundig og forståelig hvordan du kan gjøre nytte av disse verktøyene i din eller din virksomhets digitale markedsføringsstrategi.

Kursene bruker norske versjoner av programvare og holdes på norsk. Programvaren er gratis.

Pris: eksl. bøker
kr 9 500,-
Studietimer:
27

SoMe - digital markedsføring er en pakke videokurs laget spesielt for deg som ønsker å lære hvordan man kan benytte sosiale medier i markedsføringsarbeidet. Det blir stadig vanskeligere å få oppmerksomhet på sosiale medier, og dette kurset dekker alt du trenger for å få mest mulig ut av dine markedsaktiviteter på noen av de viktigste SoMe-plattformene.

Du lærer hvordan man øker rekkevidde til dine statusoppdateringer, hvordan man lager en kampanje, definerer en målgruppe, velger et budsjett, designer en annonse, gjennomfører en A/B-test, måler konverteringer, og veldig mye mer.

Kursinstruktør Espen Faugstad kommer til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din LinkedIn, Instagram og Facebook-side. Dette omfatter hvordan du skaper dialog og engasjement, hvordan algoritmer fungerer, hvordan du publiserer og tilpasser statusoppdateringer, samt hvordan innsikt fungerer. 

Det blir stadig vanskeligere å få oppmerksomhet på SoMe, dette kurset dekker alt du trenger for å komme raskt i gang med annonsering og hvordan få mest mulig ut av SoMe.

Kursene er videobasert, bruker norske versjoner av programvare og holdes på norsk.

Programvaren er gratis

Pris: eksl. bøker
kr 9 500,-
Studietimer:
29

Websiden er gjerne hjertet i enhver virksomhets digitale markedsføringsstrategi, og i dette kurset lærer du hvordan du raskt og enkelt kan etablere en attraktiv og synlig tilstedeværelse på nettet. I tillegg til grunnleggende webutvikling vil du i løpet av kurset lære hva som skal til for å skape oppmerksomhet og interesse for nettsiden din.

I løpet av kurset vil kursinstruktør Espen Faugstad lede deg gjennom følgende hovedtema:

  • WordPress 
  • HTML webutvikling 
  • Søkemotoroptimalisering 
  • Innholdsmarkedsføring
  • Mailchimp 

Kursene er videobasert, bruker norske versjoner av programvare og holdes på norsk. Programvaren er gratis.

Pris: eksl. bøker
kr 9 500,-
Studietimer:
24

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Dette studiet tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha.

Det er ingen eksamen i dette kurset. Etter innleveringene er vurdert godkjent er kurset bestått og du kan be om kursbevis.

Ingen formelle opptakskrav.