For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Fagskole

På jakt etter drømmeyrket? Har du lyst til å bli Regnskapsmedarbeider, HR-Konsulent, Saksbehandler eller Advokatsekretær? Med en fagskoleutdanning hos NKI Nettstudier kan du komme deg raskt ut i en ny og spennende jobb. 

"Det beste med undervisninger var utvilsomt de ekstremt dyktige lærerne."

Brede, saksbehandler ved Oslo tingrett
Bilde av Brede student saksbehandler

Fagskole – en relevant og attraktiv fagutdannelse som passer for deg 

Våre fagskoleutdanninger utvikles og oppdateres kontinuerlig, med utgangspunkt i den faktiske kompetanseetterspørselen i markedet. Kortere, praktisk rettede fagskoleutdanninger kan være mer gunstige enn lengre universitetsutdanninger. Samfunnets behov for kompetanse endrer seg stadig, og det gjør våre studier svært attraktive både for våre studenter og arbeidsgivere. Gjennom oss får du derfor alltid en relevant og tidsriktig fagutdannelse, som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet. 

Bli aktuell for arbeidsgivere med nettbasert fagskoleutdanning 

Med en yrkesrettet utdanning hos NKI Nettstudier kan du komme deg raskt videre og ut i en ny jobb. Utdanningsløpene varer i alt fra seks måneder til to år.

Tall viser at nettundervisning blir mer utbredt da du har friheten og fleksibiliteten som kun et nettstudium gir deg. Det gjør det langt enklere å tilpasse studiene til nettopp din jobb- og livssituasjon. 

Les mer om våre mest populære fagskoler: 

 

Finansieringsmuligheter 

Alle våre fagskoleutdanninger gir deg studiepoeng, som gjør at du kan bygge videre på utdanningen. I tillegg er alle utdanninger hos oss akkreditert, som gjør at du kan å søke om lån og stipend hos Lånekassen. Les mer om finansieringsmuligheter

Bygg kompetansen i eget tempo 

Ønsker du kortere studietid? Bygg utdannelsen din steg for steg i steg med et emne av gangen. Du kan søke om å få godskrevet emnene slik at du kan opparbeide deg en fagskolegrad om du ønsker det. 

Få hjelp av en rådgiver til å ta det riktige valget 

Hvis du er usikker på hvilket kurs som passer best for deg, står våre rådgivere klare til å hjelpe deg. Enten ved å fylle ut skjemaet nedenfor eller ved å ringe oss direkte på 67 58 88 00, kan du få den veiledningen du trenger for å ta det riktige valget. 

Gratis studierådgivning


Ofte stilte spørsmål

 

Fagskoler skiller seg fra høyere utdanning, fordi den er mindre akademisk, og mer praktisk. Målet er at du skal få erfare hvordan faget fungerer i praksis, og utdanningen er basert på yrkesfeltets behov. Det du lærer, er det du vil praktisere ute i jobb.

Fagskoleutdanning har varighet på et halvt til to år. Dette gjør at du kan komme deg raskt ut i jobb, uten å sitte flere år på skolebenken. Smart, ikke sant?

Gjennom et nettstudium bidrar vi til å bygge kompetansen din, på lik linje med alle andre utdanningsinstitusjoner. Forskjellen med nettstudier hos NKI er at studiet tilpasser seg deg – ikke omvendt. Her kan du lese mer om hvordan det er å være student hos oss.

Fagskole er høyere yrkesrettet utdanning, som ligger på nivå over videregående skole.

Ja, du får studiepoeng når du tar en fagskoleutdanning. Det betyr at du kan bygge videre på fagskoleutdanningen din, om du ønsker opptak på universitet eller høyskole senere i livet.