For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Om oss

Vi tilbyr studier og kurs innen en rekke fagområder med fleksible studieløsninger som gjør at du kan kombinere studiene med jobb og andre forpliktelser.

Fleksibel utdanning med personlig oppfølging

Du kan finne den siste brikken, eller en helt ny start – valget er ditt. Uansett hvor langt eller kort du skal, hjelper vi deg med å finne veien, og å sette mål og delmål underveis. For å sikre god oppfølging, får du en personlig veileder og en faglærer som hjelper deg gjennom hele utdanningen.

Her kan du lese om erfaringer fra tidligere studenter.

Bredt og anerkjent studietilbud

Vi tilbyr studier og kurs innen en rekke fagområder, og vår styrke ligger i tilrettelegging for å tilby deg kvalitet i studiene. Vi har fleksible studieløsninger som gjør at du kan kombinere studiene med jobb og andre forpliktelser.

NKI Nettstudier er en del av Intendia Professional, et utdanningskonsern med syv skoler i Norge og Sverige. Gjennom fleksibel utdanning og digitale og innovative læringsformer og metoder, gir vi kunnskap som gjør det mulig for alle å nå sine karrieremål. Vi tilbyr i dag rundt 150 forskjellige studier og kurs.

Vi har mer enn 100 års erfaring med å tilby utdanning, og var først ute i Europa med å tilby elektronisk fjernundervisning. Vi utdanner 4500 arbeidstakere årlig, som etter endt utdanning bidrar til verdiskapning i næringslivet gjennom å løfte kommunalt og offentlig tjenestetilbud her dag.

NKI Nettstudier er godkjent av Kunnskapsdepartementet etter Lov om voksenopplæring. 

Vi har lang erfaring med nettstudier

Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder. Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!