For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Om oss

Vår visjon er at alle studenter skal nå målene sine. For å få til dette, samarbeider vi med de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring av våre studier og tjenester.

Fleksibel utdanning med personlig oppfølging

Du kan finne den siste brikken, eller en helt ny start – valget er ditt. Uansett hvor langt eller kort du skal, hjelper vi deg med å finne veien, og å sette mål og delmål underveis. For å sikre god oppfølging, får du en personlig veileder og en faglærer som hjelper deg gjennom hele utdanningen.

Bredt og anerkjent studietilbud

Vi tilbyr studier og kurs innen en rekke fagområder, og vår styrke ligger i tilrettelegging for å tilby deg kvalitet i studiene. Vi har fleksible studieløsninger som gjør at du kan kombinere studiene med jobb og andre forpliktelser.

NKI er en del av Intendia Group, et utdanningskonsern med syv skoler i Norge og Sverige. Gjennom fleksibel utdanning og digitale og innovative læringsformer og metoder, gir vi kunnskap som gjør det mulig for alle å nå sine karrieremål. Vi tilbyr i dag rundt 200 forskjellige studier og kurs.

Vi har mer enn 100 års erfaring med å tilby utdanning, og var først ute i Europa med å tilby elektronisk fjernundervisning. Vi utdanner 4500 arbeidstakere årlig, som etter endt utdanning bidrar til verdiskapning i næringslivet gjennom å løfte kommunalt og offentlig tjenestetilbud her dag.

NKI er godkjent av Kunnskapsdepartementet etter Lov om voksenopplæring. 

Kontakt oss

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Les mer

Gratis studierådgivning

Valg av utdanning kan være en utfordring, og det er lett å gå seg vill i alle valgmulighetene. Ofte er en god veiledningssamtale det som skal til for at du ser mulighetene dine litt klarere, og blir tryggere på valgene dine.

Les mer