For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Regnskapsmedarbeider - et trygt valg for fremtiden

Regnskapsmedarbeider - et trygt valg for fremtiden

Regnskapsbransjen vokser for hvert år, og trenger stadig nye medarbeidere. Det betyr at en utdannelse innen regnskap er et trygt valg for fremtiden. Det å føre regnskap inkluderer analyse, rapportering, bruk av teknologi, automatisering og organisering. Er du nøyaktig og liker å ha oversikt, da kan regnskapsbransjen være noe for deg.

Fagskoleutdanningen Regnskapsmedarbeider gir 30 studiepoeng, og du kan ta det på deltid over to semester. Vi starter opp med nettklasser i januar og august hvert år.  

I studiet vil du lære:  

  • grunnleggende regnskapsteori og hvordan å føre inngående og utgående pengestrømmer.  
  • lover og regler rundt regnskap og lønn.  
  • lønnskjøring og regnskapsføring i Tripletex.  

Det er veldig spennende å studere regnskap ved NKI. Vi møter lærere som jobber i bransjen og jeg er imponert over hvor fremoverlent og praktisk undervisningen er.

Benas Skarstein (33) - student Regnskapsmedarbeider

Tripletex brukes av de fleste regnskapsbyråer i Norge idag, og kjennskap til dette systemet vil være et positivt fortrinn når du skal ut i arbeidslivet.  

Hvis du ikke ønsker å følge en digital klasseundervisning, kan du ta en lignende utdannelse med Regnskapsskolen. Her kan du starte med studiene når du vil. Du kan starte på regnskapsutdannelsen når du vil, og studerer fra hvor du vil. Ta Regnskapsskolen på deltid, og gjennomfør i ditt eget tempo slik at du kan kombinere utdannelsen med jobb eller annet. 

Hvis ett år med regnskapsstudier gir mersmak, tilbyr vi ytterligere fordypning i faget på utdanningen Regnskapskonsulent