Skip to main content

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NKI blogg
Nettstudier passer perfekt for meg | NKI

Jeg heter Janne, og jeg har jobbet som Hud-og Spaterapeut i 11 år - 5 av disse til sjøs på et cruiseskip. Der traff jeg min samboer som jeg har to jenter sammen med. Da vi fikk jentene, ble det naturlig at jeg gikk i land, men det ble fort utfordrende å jobbe kveldstid og helger med to små alene.

Drømmer om å starte egen bedrift | NKI

Lillian studerer arbeidsledelse hos oss. Ved siden av studiene, jobber hun 100% som våken nattevakt på Feiring videregående skole. Fritiden bruker hun på samboeren og venner. Hun er veldig interessert i musikk, og elsker å både høre på musikk og å produsere.

Anneli har valgt å omskolere seg for å kunne ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, og tar Helse- og oppvekstfag Vg1 via nettstudier hos oss.

Reiselivsmarkedsføring i koronaens tid | NKI

Reiselivsnæringen står i disse dager overfor sine tøffeste utfordringer siden den moderne turismen skjøt fart på midten av forrige århundre. I flere år, har klimaeksperter fortalt oss at vi ikke bør reise, og nå har vi helseeksperter som forteller oss at vi ikke kan reise. Mer enn noen gang har reiselivsvirksomhetene behov for ledere og ansatte med solid kompetanse innen salg og markedsføring.

Faglig påfyll | NKI Nettstudier

Kenneth tar fagskoleemnet, Salgsteknikk. Ved siden av studiene, har han en 100% stilling innen logistikk og salg av treningsutstyr.

Kombinerer nettstudiene med jobb | NKI Nettstudier

Harald er nettopp ferdig med den yrkesrettede utdanningen, Ledelse - varehandel, hos oss. Dette er en utdanning som gir deg kompetanse til å opptre tryggere og mer effektivt i en handelsbedrift.

 

Kombinerer mammapermisjonen med nettstudier | NKI

Ida Margrete tar påbygging til generell studiekompetanse, mens hun er hjemme i permisjon med sin 4 måneder gamle datter. Målet er å bli ferdig innen våren 2021. Derfor blir det intens jobbing og lesing frem mot eksamenene som er i november.

Ny fagskole innen sirkulærøkonomi og klimaregnskap | NKI

Mitt navn er Adela, og jeg er fagansvarlig for NKI sine utdanninger innen bærekraftig handel og sirkulærøkonomi. I tillegg er jeg COO i Development Goals Forum. Jeg har jobbet med bærekraft siden 2017. Bærekraftig utvikling, er med andre ord noe jeg virkelig brenner for- og bruker mye tid på.

Jeg tar fagskoleutdanning ved siden av jobb | NKI

Praktisk ledelse, er en utdanning som gir et godt utgangspunkt for å jobbe som leder i fremtiden. Det er perfekt for Anja, som ønsker å bli driftsleder.

Informasjon om koronaviruset | NKI

Smittesituasjonen tilsier nå at vi vil starte alle våre utdanninger som normalt denne høsten. Vi i NKI, er ansvarlige for at de generelle smittevern-bestemmelsene overholdes. Ansatte og studenter ved skolen skal følge de samme smittevernrådene som ellers i arbeidslivet.

Fagskoleutdanning via nettstudier | NKI Nettstudier

Flere og flere ser nettstudier som en perfekt løsning i en hektisk hverdag. – I begynnelsen var det litt uvant å studere over nett. Da jeg lærte om ting, måtte jeg ofte tenke «er dette noe jeg leste i studieboken eller er det lærermaterialet på nettskolen?». Men etter hvert ble jeg vant til det, og da gikk det veldig fint, forteller Anita Skarpenes (45) fra Knarvik i Hordaland.

Kombinerer nettstudiene med jobb og familieliv | NKI

Vi har snakket med Katrine, som tar Tannhelsesekretær Vg3, via nettstudier.

Vi har ledige studieplasser | NKI

Selv om du ikke fikk tilbud om studieplass gjennom Samordna opptak, kan du fortsatt begynne på studier til høsten. Vi har ledige studieplasser, og det er ikke for sent å søke.

Ta videregående via nettstudier | NKI

Katrine har vært nettstudent hos oss i snart 3 år. Hun begynte på Helse- og oppvekstfag Vg1, og har fortsatt på Vg2 og Vg3. Nå studerer hun Tannhelsesekretær Vg3.

Kombinerer studiene med småbarnsliv og eget firma | NKI

Tina har tatt fagskoleutdanningen, Advokatsekretær. Vi har snakket med henne for å finne ut hvordan hun kombinerte studiene med det å være alenemor, og hva hun likte best med utdanningen.

Jeg kombinerer nettstudiene med jobb og familie | NKI

Vi har snakket med Aysel, som går på fagskoleutdanningen, Arbeidslederskolen. Dette er en praktisk utdanning som kvalifiserer deg til å bli leder eller mellomleder.

5 grunner til å velge fagskole | NKI

Er du usikker på om fagskole er noe for deg? Her er fem grunner du bør se nærmere på.

Fagskole vs. høyere utdanning | NKI Nettstudier

Sliter du med å bestemme deg for hvilken utdanning som er riktig for deg, og er du usikker på om du skal velge fagskole eller høyere utdanning? Her kan du lese mer om forskjellen mellom de to utdanningsnivåene.

Utdanningen, Medisinsk sekretær, ble løsningen da jeg måtte omskolere meg | NKI

Monica Miranda , gikk hotell- og næring på videregående, og arbeidet tidligere som kokk. Da hun skadet skulderen, måtte hun finne en ny yrkesvei.

Jeg har fått veldig godt utbytte av utdanningen | NKI

Tidligere student, Arissara, har nå vært ett år i jobb etter at hun fullførte utdanningen hos oss. Vi har spurt henne om hvordan hun føler at utdanningen forberedte henne på arbeidslivet.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk