For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


SoMe – digital markedsføring

Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
3 måneder
Innsendinger:
5 stk
Pris:
kr 9 500,-
Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
3 måneder
Innsendinger:
5 stk
Pris:
kr 9 500,-

SoMe - digital markedsføring er en pakke videokurs laget spesielt for deg som ønsker å lære hvordan man kan benytte sosiale medier i markedsføringsarbeidet. Det blir stadig vanskeligere å få oppmerksomhet på sosiale medier, og dette kurset dekker alt du trenger for å få mest mulig ut av dine markedsaktiviteter på noen av de viktigste SoMe-plattformene.

Kurset fokuserer spesielt på Facebook, Instagram og Linkedin. Kursinstruktør Espen Faugstad vil guide deg gjennom følgende tema:

  • Facebook for bedrifter
  • Facebook annonsering
  • Facebook kanvas            
  • Instagram for bedrifter
  • LinkedIn annonsering   

Kursene er videobasert, bruker norske versjoner av programvare og holdes på norsk. Programvaren er gratis.

Dette studiet tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. 

Det er ingen eksamen i dette kurset. Etter innleveringene er vurdert godkjent er kurset bestått og du kan be om kursbevis.

Ingen formelle opptakskrav. 

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.