For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Rådgivende salg

En mannlig rådgivende selger diskuterer salg med kundene sine rundt et bord
Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
3 måneder
Studietimer:
125
Innsendinger:
1 stk
Pris:
kr 6 500,-
Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Innsendinger:
1 stk
Studietilgang:
3 måneder
Pris:
kr 6 500,-

Vil du lære hvordan man selger løsninger som har høy verdi for både kunder og deg selv? Rådgivende salg gir deg de beste forutsetningene for å lykkes med å selge helhetlige løsninger som kan inkludere både produkter og tjenester.

Hva går kurset Rådgivende salg ut på? 

Salg er mer omfattende, mer meningsfullt og mer spennende enn det de fleste er klar over. Enten du vil bli ansett som en ekspert i din industri, inspirere et publikum eller imponere en potensiell kunde, så vil kunnskaper om salg kunne komme til nytte. Med en global økonomi der det kan være vanskelig å konkurrere på pris eller tilgjengelighet, har behovet for å selge spesialisert kunnskap økt. I dette kurset vil du bli utstyrt med en forståelse av rådgivende salg og få trening i de fremgangsmåter og virkemidler som dagens salgseksperter anbefaler. 

Dette får du: 

  • Forståelse av forskjellen på rådgivende salg og transaksjonssalg 
  • Grundig innføring i den rådgivende selgers tankesett og adferd 
  • Opplæring i den rådgivende salgsprosessen 
  • Fokus på kommunikasjon, leveranse, samarbeid og kvalitetssikring i salgsarbeidet 
  • Praktisk rettet studium med fokus på å kunne fungere som selger fra dag en i en bedrift 

Videre studiemuligheter etter endt kurs i Rådgivende salg

  • Innføring i digital markedsføring gjør deg kjent med de mest sentrale begrepene og verktøyene som brukes i digital markedsføring, og lærer deg å mestre noen av de viktigste oppgavene en digital markedsfører vil treffe på i sitt arbeid. 
  • Sosiale medier og innholdsmarkedsføring gir deg en grundig innføring i hvordan markedsførere og innholdsprodusenter jobber for å utvikle ulike typer innhold til ulike typer SoMe-plattformer. 
  • Google – digital markedsføring gir deg inngående kjennskap til hvordan Google kan hjelpe deg med å nå dine digitale markedsføringsmål. 
  • Webutvikling – digital markedsføring lærer deg hvordan du raskt og enkelt kan etablere en attraktiv og synlig tilstedeværelse på nettet. 

I dette kurset vil du bli utstyrt med en forståelse av rådgivende salg og får trening i de fremgangsmåter og virkemidler som dagens salgseksperter anbefaler. 

Studietimer:
125

Dette kurset tilbys som et nettkurs med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid, slik at du kan studere ved siden av jobb. Du kan begynne kurset når du vil, og du gjennomfører i eget tempo innenfor den studietiden du har tilgjengelig. 

I nettskolen finner du pensum, aktuelle lenker, forskjellige læringsaktiviteter, innleveringsoppgaver og arbeidskrav. Vi tilbyr et variert interaktivt innhold som bidrar til læring og refleksjon. I alle kurs er det tilknyttet en faglærer og en rådgiver som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha i studietiden. Innleveringsoppgaver og arbeidskrav leverer du i nettskolen, og du vil fra læreren få faglig tilbakemelding, veiledning og råd i læringsprosessen. 

Du skal etter endt kurs være i stand til å bidra i salg og markedsføringsinnsatsen til en bedrift eller en organisasjon. 

Avhengig av tidligere erfaring og øvrig utdannelse, vil du kunne ta et mer eller mindre selvstendig ansvar for salgsarbeidet i virksomheten. 

I virksomheter med begrenset erfaring med rådgivende salg, vil du kunne bidra til modernisering av forståelsen og tilnærmingen til salgsarbeidet. 

Kurset er aktuell for en bedrift eller organisasjon som ønsker å tilby store, helhetlige eller langvarige løsninger – enten den driver med salg og promosjon av varer, tjenester, idéer eller personer. 

Det er ingen opptakskrav for å starte på dette kurset. 

Det er ingen eksamen i kurset, men for å motta kursbevis må innsendinger være bestått. 

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

  • Kunsten å selge, ISBN: 9788202380045