Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Søk i dag, start i morgen

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Tegnekurs i ArchiCad

Dette er utdanningen for deg som ønsker å beherske et Cad-verktøy for tegning av hus. Kurset egner seg som innføring i ArchiCAD for fagskoler, arkitekt – ingeniørstudenter, samt elever og lærere i videregående skole.

Innsendinger

4

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Tegnekurs i ArchiCad

Kr 9 400,-

Ekskl. Bøker.

Beskrivelse

Tegningene som i dag presenteres i byggebransjen tegnes stort sett digitalt. Bruk av ArchiCad gir deg en mulighet til enkelt å fremstille og kommunisere tegninger mellom ulike fagmiljøer, og presentere dem for dine kunder på en profesjonell måte.

I ArchiCad modelleres alle tegninger i 3D, noe som bedrer romforståelsen både for deg som tegner og for oppdragsgiver. Studiet gir deg en grundig innføring i konstruksjon av hus, og kreativ bruk av verktøyet for eget design. 

Programvaren er gratis.

Obligatoriske emner

Tegnekurs i ArchiCAD

Dette er utdanningen for deg som ønsker å beherske et Cad-verktøy for tegning av hus. Kurset egner seg som innføring i ArchiCAD for fagskoler, arkitekt – ingeniørstudenter, samt elever og lærere i videregående skole.

Mer informasjon

Læringsmål

Utdanningen gir deg en enkel, men god innføring i modellering av hus og interiører i 3D. Du lærer å fremstille ulike tegninger på en ryddig og profesjonell måte, og du lærer hvordan du ut fra 3D-tegningen får bedre kontroll med huset, rommene og proporsjonene enn i 2D tegning.

Få de grunnleggende verkøyene for konstruksjon av hus, uttegning av interiører, samt kreativ bruk av verktøyene for egen design. 3D-modellen fremstiller tekniske tegninger som planer, himlingsplaner og snitt. I tillegg får du se hvordan du kan gå rundt i modellen og skrive ut perspektivtegninger.

Gjennom denne utdanningen opparbeider du deg kunnskaper i programvaren som gjør deg i stand til å ta i bruk denne profesjonelt.

Husk å bestille bok-versjonen som tilhører programversjonen du laster ned.

Karrieremuligheter

Utdanningen gir deg mulighet til å visualisere prosjektene dine digitalt, enten du arbeider som selvstendig næringsdrivende eller som ansatt på et kontor. Når du arbeider med offentlige miljøer er det ofte en forutsetning at tegninger blir kommunisert og koordinert digitalt.

Pris

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Ingen formell opptakskrav

Eksamen

Ingen eksamen, men du får kursbevis når studiet er fullført.

All informasjon om eksamen.

Studiemateriell

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk