For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Karrieredag: med Øystein Pettersen

Vi ønsker deg velkommen til digital karrieredag 17. august kl. 12.00 - 14.00 

Bli med på karrieredag og la deg inspirere! Vi er så heldige å få med oss Øystein "Pølsa" Pettersen, som vil gi oss innblikk i KONGE-metoden. La deg inspirere og motivere til å ta steget videre i karrieren. Karrieredagen vil foregå via Zoom, meld deg på nederst på siden. 

program karrieredagen.png

Lenker til informasjonswebinarene

Medisinsk sekretær: https://zoom.us/j/98546218572

Videregående fag: https://zoom.us/j/93623923725

HR-konsulent: https://zoom.us/j/92260277322?pwd=RmdEbFNZeGFpenNmb09MOVNiYTcvQT09

Passcode: 874925

Motivasjonsforedrag med Øystein Pettersen

Øystein "Pølsa" Pettersen er en profesjonell skiløper og foredragsholder som har vunnet blant annet OL-gull og NM-sølv. Noen kjenner han også fra deltakelse i 71° nord og Mesternes Mester. 

Øystein har lang erfaring med motivasjon og brenner for å inspirere, motivere, og gir deg kunnskap til å stille deg selv spørsmål om hvem du vil være. Han gjør deg bevisst på hvor du skal bruke tiden, energien og ressursene, og hvorfor. Sett deg mål!

I 2022 ga han ut boken «Helt konge! – En dritenkel metode for alle som vil lykkes med alt de gjør!», som har skapt mye oppmerksomhet. Vi er så heldige som skal få høre om nettopp dette. Bli med, og la deg inspirere og motivere til å ta steget for å lykkes!

Bli kjent med våre mest populære utdanninger og bransjen

Du vil ha muligheten til å bli kjent med noen av våre mest populære studier, hvor våre dyktige fagansvarlige sammen med bransjen vil gi deg informasjon og svare på spørsmål. 

1. Videregående -  Ønsker du å fullføre videregående fra egen stue eller på reise? ta videregående via nettstudier. Få informasjon om ulike retninger og muligheter.

2. HR-konsulent -  Hva rører seg i markedet? Maja Vikan, Seniorrådgiver AS3 informerer om vår nye utdanning og jobbmuligheter sammen med fagansvarlig Geir Dahl.

3. Medisinsk sekretær - Stort behov for arbeidskraft i helsesektoren. Kort utdannelse med mange muligheter, møt Anders Haakenstad, klinisk treningsfysiolog og faglærer Ilgar Andersen som forteller om utdannelsen og jobbmuligheter. 

Ønsker du gratis, personlig studierådgivning?

Trenger du hjelp med å finne en utdanning som passer deg? Våre studierådgivere hjelper deg videre. Meld deg på gratis studierådgivning via skjemaet under og skriv inn ønsket tidspunkt mellom kl. 14.00 - 16.00.

Påmelding til karrieredagen

Litt sent ute? Ring oss på 67 58 88 00 for å motta lenkene.