For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Fysikk (forkurs ingeniør)

Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Finansiering:
Lånekassegodkjent
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
18 måneder
Innsendinger:
5 stk
Pris:
kr 9 000,-
Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Finansiering:
Lånekassegodkjent
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
18 måneder
Innsendinger:
5 stk
Pris:
kr 9 000,-

Fysikk er fundamentet i ingeniørutdanning og i teknologiske fag. Fysikkfaget handler om å prøve å forstå naturen, fra atomene til universet. Hvilke krefter virker i naturen og hva er de grunnleggende byggesteiner i den materielle verden?

Kurset vil gjøre deg i stand til å tolke og løse fysiske problemstillinger, samt å forstå mer av fysikkens betydning for samfunnsmessige og tekniske problemstillinger. Emner i fysikk er blant annet krefter og bevegelse, energi, statikk, termofysikk, stråling og elektrisitet.

Forkurset er i henhold til kravene i Nasjonal plan for ettårig forkurs for 3-årig ingeniørutdanning og integrert masterstudium i teknologiske fag og tilhørende halvårlig realfagskurs.

Kurset er utviklet i henhold til kravene i Nasjonal plan for ettårig forkurs for 3-årig ingeniørutdanning og integrert masterstudium i teknologiske fag og tilhørende halvårlig realfagskurs. Sammen med læreboken “Ergo Fysikk Forkurs” vil kurset forbereder deg til skriftlig eksamen. 

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Denne utdanningen er godkjent for å søke lån og stipend i Lånekassen, men du kan ikke ta forbehold om støtte når du søker. Derfor bør du sjekke at du er støtteberettiget hos Lånekassen før du søker. Her kan du leser mer om hvordan du søker Lån og stipend i Lånekassen.

Dette studiet tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Til læreren sender du innsendingsoppgaver slik at du får faglig veiledning og råd i læringsprosessen mot eksamen.

Opptaksgruppe IV til forkurs og/eller realfagskurs:
Generell studiekompetanse

Ergo Fysikk Forkurs - 9788203411991