For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Organisasjon, ledelse og kvalitet

fem personer sitter i åpent landskap og samarbeider i team
Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
3 måneder
Innsendinger:
3 stk
Pris:
kr 6 500,-
Ekskl. bøker
Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Innsendinger:
3 stk
Studietilgang:
3 måneder
Pris: (Ekskl. bøker)
kr 6 500,-

Nettkurset passer for deg som vil øke din forståelse for hvordan organisasjoner fungerer. Det gir en grundig innføring i de mest sentrale temaene og perspektivene innen organisasjonsteorien, men spesiell vekt på prosessperspektivet. Kurset gir både en organisasjonsteoretisk ramme og en praktisk tilnærming til temaet.

Kurset gir deg kunnskap om begrepene ledelse, kvalitetsledelse og organisasjonsutvikling. I tillegg lærer du om etikk og å forstå hvorfor en etisk bevissthet er viktig for at bedriften skal kunne utøve sitt samfunnsansvar.

Du vil lære om kvalitet og kvalitetsstyring for å kunne utvikle aktuelle rutiner for arbeid innen ditt fagfelt. I tillegg får du kunnskap om kommunikasjonsprosesser, og forståelse for at kommunikasjon kan forbedres, slik du kan bruke kommunikasjonsmodellen som et verktøy, og forbedre kommunikasjonen i ditt daglige arbeid.

Studietimer:
125

Ingen formelle opptakskrav.

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Dette kurset tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid, slik at du kan studere ved siden av jobb. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo innenfor den studietiden du har tilgjengelig. 

I nettskolen finner du lesestoff, aktuelle lenker, forskjellige læringsaktiviteter og en innleveringsoppgave. Et variert interaktivt innhold som bidrar til læring og refleksjon. I emnet er det tilknyttet en faglærer og en rådgiver studentstøtte, som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha i studietiden. Innsendingsoppgaven leverer du i nettskolen, og du vil fra læreren få faglig tilbakemelding, veiledning og råd i læringsprosessen. 

Når innsendingsoppgavene er godkjent, er kurset gjennomført og bestått. Du kan deretter kontakte rådgiver studentstøtte for å få utstedt et kursbevis. 

Det er ikke eksamen i dette kurset. 

  • Ledelse i offentlig og privat sektor  
  • Ledelse på ulike nivåer

    Organisasjon og ledelse, 3. utg. Holan, Mette og Høiseth, Per. Fagbokforlaget 2019. ISBN: 9788245032086