For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Organisasjon og ledelse

Utdanningsnivå:
Yrkesrettet utdanning og kurs
Pris:
kr 8 900,-
Ekskl. bøker
Studietid:
12 måneder
Gjennomføring:
Nettstudier med fleksibel oppstart
Nettstudier med fleksibel oppstart
Innsendinger:
5

Kurset passer for deg som vil øke din forståelse for hvordan organisasjoner fungerer. Det gir en grundig innføring i de mest sentrale temaene og perspektivene innen organisasjonsteorien, men spesiell vekt på prosessperspektivet. Kurset gir både en organisasjonsteoretisk ramme og en praktisk tilnærming til temaet.

Emnet gir deg kunnskap om begrepene ledelse, kvalitetsledelse og organisasjonsutvikling. I tillegg lærer du om etikk og å forstå hvorfor en etisk bevissthet er viktig for at bedriften skal kunne utøve sitt samfunnsansvar.

Du vil lære om kvalitet og kvalitetsstyring for å kunne utvikle aktuelle rutiner for arbeid innen ditt fagfelt. I tillegg får du kunnskap om kommunikasjonsprosesser, og forståelse for at kommunikasjon kan forbedres, slik du kan bruke kommunikasjonsmodellen som et verktøy, og forbedre kommunikasjonen i ditt daglige arbeid.

Studietimer:
190
Innsendinger:
5

  • Få en begrepsforståelse innen ledelse og organisasjonsutvikling
  • Kunne utarbeide rutiner innen kvalitet og kvalitetsstyring for ditt fagfelt
  • Få bevissthet rundt egen kommunikasjonsmåte, og påvirkning på andre, så du kan forbedre egen kommunikasjon i ditt daglige arbeid

  • Ledelse i offentlig og privat sektor  
  • Ledelse på ulike nivåer

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Ingen opptakskrav

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.