Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Søk i dag, start i morgen

Fagskoleemner

Organisasjon og ledelse

Kurset passer for deg som vil øke din forståelse for hvordan organisasjoner fungerer.

Det gir en grundig innføring i de mest sentrale temaene og perspektivene innen organisasjonsteorien, men spesiell vekt på prosessperspektivet.

Kurset gir både en organisasjonsteoretisk ramme og en praktisk tilnærming til temaet.

Studiepoeng

7.5

Innsendinger

5

Studietid

Lånekasse­godkjent

Fagskoleemner

Organisasjon og ledelse

Kr 9 750,-

Ekskl. eksamensavgift og bøker.

Beskrivelse

Emnet gir deg kunnskap om begrepene ledelse, kvalitetsledelse og organisasjonsutvikling. I tillegg lærer du om etikk og å forstå hvorfor en etisk bevissthet er viktig for at bedriften skal kunne utøve sitt samfunnsansvar.

Du vil lære om kvalitet og kvalitetsstyring for å kunne utvikle aktuelle rutiner for arbeid innen ditt fagfelt. I tillegg får du kunnskap om kommunikasjonsprosesser, og forståelse for at kommunikasjon kan forbedres, slik du kan bruke kommunikasjonsmodellen som et verktøy, og forbedre kommunikasjonen i ditt daglige arbeid.

Obliagtoriske emner

Mer informasjon

Læringsutbytte

  • Få en begrepsforståelse innen ledelse og organisasjonsutvikling
  • Kunne utarbeide rutiner innen kvalitet og kvalitetsstyring for ditt fagfelt
  • Få bevissthet rundt egen kommunikasjonsmåte, og påvirkning på andre, så du kan forbedre egen kommunikasjon i ditt daglige arbeid

Karrieremuligheter

  • Ledelse i offentlig og privat sektor  
  • Ledelse på ulike nivåer

Pris

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Denne utdanningen er godkjent for å søke lån og stipend i Lånekassen, men du kan ikke ta forbehold om støtte når du søker. Derfor bør du sjekke at du er støtteberettiget hos Lånekassen før du søker. Her kan du leser mer om hvordan du søker Lån og stipend i Lånekassen.

Opptakskrav

Fullført videregående skole, fagbrev eller erfaring i forbindelse med jobb, kurs, frivillig arbeid og verv innen ulike organisasjoner.

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøve 3, med resultat B1 på muntlig og skriftlig del.

Eksamen

All informasjon om eksamen.

Pris eksamen

  • 1 eksamen á kr 2 150,-

Studiemateriell

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk