For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Begynn på studiene nå, og kom deg ut i jobb innen et år

Begynn på studiene nå, og kom deg ut i jobb innen et år

Vi tilbyr et bredt utvalg fagskoleutdanninger og yrkesrettede utdanninger og kurs innen ulike fagområder. Dette er en effektiv vei ut i arbeidslivet, der du lærer teorien gjennom praktiske oppgaver. Dette gjør at du lærer mye på kort tid, og at du er godt forberedt når du skal ut i jobb.

Fagskole

Fagskole er høyere yrkesfaglig utdanning som ligger på nivå over videregående skole. Dette er en offentlig godkjent, yrkesrettet og praktisk utdanning, der studieløpet er kort og effektivt. Det du lærer, er det du vil praktisere ute i jobb. Målet er at du skal få erfare hvordan faget fungerer i praksis, og etter fullført utdanning, kan du gå rett ut i en operativ stilling. Den unike kombinasjonen av praktisk og teoretisk kompetanse, gjør at folk med fagskoleutdanning er ettertraktet i arbeidslivet, og etterspørselen øker stadig.
Opptakskravene for fagskole, er fullført videregående skole eller relevant realkompetanse/arbeidserfaring. Om du mangler fag fra videregående opplæring, og ikke oppfyller det formelle opptakskravet, kan du likevel bli vurdert på bakgrunn av realkompetanse.

Yrkesrettet utdanning og kurs

Yrkesrettet utdanning og kurs, passer for deg som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og jobbmuligheter. Vi jobber hele tiden med å skreddersy utdanninger som gir deg den kunnskapen næringslivet er på jakt etter. Våre yrkesrettede utdanninger og kurs, gjør deg både tryggere i den jobben du har i dag, og gjør deg kvalifisert for mer utfordrende arbeidsoppgaver. Ønsker du å gå i en ny retning, kan dette være en god start på en spennende karriere.
Våre kurs krever ingen formelle forkunnskaper, og du får raskt praktiske ferdigheter som gir deg et løft og kanskje gjør deg sulten på mer?

Ledige studieplasser

Vi har ledige studieplasser på flere av våre utdanninger med - både stedbasert og via nettstudier.. Det betyr at du kan komme i gang med studiene allerede nå. Du trenger ikke å vente til høsten. Her finner du ledige studieplasser.

Nettstudier med fleksibel oppstart

På våre nettstudier med fleksibel oppstart, har vi studiestart hver dag, hele året. Du kan legge opp studieløpet slik at studiene kan kombineres med jobb, reise, familie eller andre ting du ønsker å bruke tiden på. Nettstudier med fleksibel oppstart finner du her.

Ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål om en av utdanningene våre. Vi er her for å hjelpe deg videre.

Lykke til!