For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Det beste med utdanningen er at den er kort, morsom og at vi har en kjempeflink faglærer

Det beste med utdanningen er at den er kort, morsom og at vi har en kjempeflink faglærer

Vi har snakket med Tina som går på Medisinsk sekretærutdanningen. Her forteller hun litt om studiehverdagen sin og hvorfor hun valgte å studere hos oss.

Hvorfor valgte du å studere Medisinsk sekretær?

Jeg valgte å bli Medisinsk sekretær fordi jeg hadde lyst til å jobbe med mennesker på et annet plan enn det jeg har gjort tidligere. Jeg er veldig interessert i helse, og alt det innebærer. Derfor var dette en perfekt utdanning for meg nå.

Hva er det beste med utdanningen?

Det beste med utdanningen, er at den er kort, morsom og at vi har en kjempeflink faglærer. Jeg stortrives, og gleder meg til å jobbe på sykehus eller legekontor når jeg er ferdig.

Hvordan opplever du miljøet i klassen?

Miljøet i klassen er kjempebra! Vi er en god gjeng med flotte folk som har kommet tett på hverandre. Det at alle har samme interesse, gjør dette enda lettere.

Hva er høydepunktet så langt?

Høydepunktet så langt er toppkarakterer i 2 av 4 fag, og det å gå ut av komfortsonen sin på flere områder. Dette med blodprøvetaking har vært både utfordrende og spennende.

Hva vil du si til andre som vurderer denne utdanningen?

Jeg vil anbefale denne utdanningen videre til de som interesserer seg for helse, mennesker og som vil komme seg raskt ut i jobb. 

Medisinsk sekretær er et ettårig deltidsstudium på nett som alle kan starte på. Helse- og sosialsektoren er Norges største arbeidsnæring og huser i underkant av 650 000 arbeidsplasser. Etter endt utdannelse vil du være kvalifisert til å jobbe på sykehus, lege- og tannlegetjenester, samt pleie- og omsorgstjenester. Å bidra til å oppdage og utrede sykdom gir mening. Nettopp derfor er du viktig!

Gratis studierådgivning

Har du spørsmål om utdannelsen eller usikker på hvilken utdannelse som passer deg? Ta kontakt med oss på 67 58 88 00 eller i skjemaet under, vi hjelper deg gjerne!

Gratis studierådgivning