For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Samarbeid mellom Thon Hotels og NKI Nettstudier

person sitter på Trolltunga i Norge

Thon har engasjert NKI til å utvikle en dedikert kurs- og studieportal slik at de kan opprettholde konkurransekraft gjennom videreutvikling av medarbeidere. Dette er et nytt og spennende samarbeid hvor medarbeiderne får en skreddersydd portal tilpasset deres behov. 

Hos NKI Nettstudier tilbyr vi et fleksibelt og digitalt studieløp som kan tilpasses den enkeltes tidsplan. Er det en travel periode på jobb eller privaten kan man studere mindre, dette styrer den enkelte helt selv. På denne måten kan bedrifter tilby kompetanseheving for sine medarbeidere på en fleksibel og tilrettelagt måte. 

– Videreutvikling av medarbeiderne våre er helt essensielt for å opprettholde konkurransekraft og bidra til utvikling og vekst av virksomhetene i konsernet, sier Geir Thorvaldsen, konserndirektør HR, i Olav Thon Gruppe (Reiseliv1.no, 2022). 

– Vi har skreddersydd en egen bedriftsportal til Olav Thon Gruppen, med tilrettelagt kursinnhold og utdanninger for de ansatte i Thon. HR-avdelingen administrerer påmeldingene, slik at de ansatte får tilgang til alt som er relevant for den utdannelsen de skal ta. Studiene er 100 prosent digitale, de studerer når de vil og hvor de vil. Dette gjør det enkelt å kombinere med jobb, da tidsplanen kan justeres under travle perioder. En dedikert studieveileder følger opp studentene underveis og de har også en spesielt tilknyttet lærer.

– Avtalen med Olav Thon Gruppen er den første varianten vi har av denne typen, med tilrettelagt kursinnhold spesifisert for én bedrift, men vi har mange avtaler der bedriftene betaler kurs for sine medarbeidere. Hele 70 prosent av NKIs studenter er i en jobbsituasjon, sier Janne Loe Hjelteig i Intendia. 

Er du interessert i en slik løsning for deg og din bedrift? Ta kontakt med vår Salgsdirektør Janne Loe Hjelteig på e-post

Referanser: 

Redaksjonen (2022, 5. desember). Thon Hotels tilbyr kompetanseløft, på den enkelte medarbeiders premisser. Dagens perspektiv, Reiseliv1. https://reiseliv1.no/hotell/2022/thon-hotels-tilbyr-kompetanseloft-pa-den-enkelte-medarbeiders-premisser