For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Bygg kompetanse gradvis med enkeltemner

Voksen mann smiler og står ute i en park

Alle våre fagskoleutdanninger er delt inn i ulike enkeltemner, eller enkeltfag om du vil. Ved å ta enkeltemner, kan du bygge kompetansen din steg for steg i ditt eget tempo.

Kompetanseheving er nødvendig i så og si alle yrker i alle bransjer. Derfor kan du hos oss ta enkeltemner slik at du kan heve kompetansen din raskt, akkurat når det passer deg, og på dine egne premisser. 

Et fleksibelt utdanningsløp

Enten du har vært i jobb lenge og trenger litt kompetanseheving innen et spesielt felt, eller om du vil ta flere enkeltemner etter hverandre for å designe ditt eget utdanningsløp, gir enkeltemner deg et fleksibelt utdanningsløp som lettere kan tilpasses eventuell jobb- og livssituasjon.

Du velger selv når du vil starte utdanningen, enten du bare skal ta et enkeltemne eller flere. Du velger også tempoet du ønsker å studere i selv. Alle våre fagskoleutdanninger og enkeltemner gjennomføres digitalt, helt uten fysisk oppmøte. Det betyr at du kan oppholde deg hvor som helst mens du studerer, så lenge du har tilgang til internett. 

I den digitale nettskolen finner du alt du trenger av opplæringsmateriell, også interaktive læringsverktøy som for eksempel video og quiz som gir effektiv og engasjerende læring. Du har selvfølgelig også mulighet til å kommunisere med lærere, i tillegg til at du kan diskutere oppgaver med medstudenter.

Tidsriktig utdanning

Alle våre fagskoleutdanninger og enkeltemner er til enhver tid oppdatert i henhold til ulike bransjers gjeldende behov. Ved å ta et eller flere enkeltemner hos oss, kan du derfor være trygg på at du har fått den kompetansehevingen som arbeidslivet faktisk etterspør. Vi i NKI Nettstudier følger med på trender i arbeidslivet. Ettersom enkeltemner er korte utdanninger, kan vi snu oss rundt mye raskere enn for eksempel høyskoler og universiteter.

Stort behov for oppdatert kunnskap

Ifølge NHO sitt årlige kompetansebarometer er behovet for oppdatert kunnskap i arbeidsmarkedet stort. Små og store norske bedrifter trenger over 12 000 nye ansatte med fagskoleutdanning, og over 17 000 nye ansatte med håndverksfag.

Kompetanseheving med studiepoeng

Samtlige av våre enkeltemner gir også studiepoeng, slik at du kan søke om lån og stipend hos Lånekassen. Hvis du lurer på noe angående våre enkeltemner, kan du kontakte en av våre studieveiledere her. Det koster ikke noe.