For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


5 fantastiske fordeler med NKI Nettstudier

Kvinne med mobil kikker mot kamera

Ønsker du å ta videregående fag, fagskole eller kanskje du bare har et behov for litt faglig påfyll? NKI Nettstudier gir deg friheten, kvaliteten og oppfølgingen du trenger. Her er fem fantastiske fordeler med nettstudier du kanskje aldri har tenkt på før.

1. Studer hvor du vil, når du vil

Hverdagen kan fort være fylt av uforutsigbarhet, og det er ikke alltid like enkelt å rekke frem til en bestemt skoletime. Spesielt om du har mye annet på kalenderen. Med fleksible nettstudier gjennomfører du i ditt eget tempo, samtidig som du har lærere og veiledere som står klare til å både gi tips og råd ‒ og som heier på deg. Hos NKI Nettstudier er vi mer opptatt av å tilpasse oss deg og din hverdag, enn at du skal måtte tilpasse deg en tidsplan som heller fører til mer stress.

Slik fungerer det: 

  1. All undervisning foregår over nettskolen Canvas. Her finner du blant annet fagmateriell, kurs i studieteknikk og eksamensmestring + mye mer! 
  2. Personlig veiledning som er tilgjengelig for deg gjennom hele studieløpet. 
  3. Få masse spennende påfyll med vårt podcastsamarbeid med LØRN kalt “Tett på arbeidslivet” 

2. Faglig påfyll gjør deg til en framtidsressurs 

For mange kan arbeidslivet etter endt utdannelse fort oppleves som litt stagnert hvis de ikke får utvikle seg gjennom erfaring og kompetanseøkning. Mange arbeidsgivere oppfordrer også sine ansatte til å ta kurs, eller videreutdanne seg for å henge med i en tid hvor utvikling og innovasjon går i et rasende tempo. Da er det viktig med tilgjengelige studier som kan kombineres med familieliv, fulltidsjobb og andre aktiviteter man gjerne har ved siden av. Når du oppdaterer utdannelsen din gjør du ikke bare noe godt for deg selv, men også for fremtidens arbeidsplass. 

Forskning viser også at en av de viktigste bidragene du gjør for å holde hjernen sunn og frisk, er å lære nye ting. 

Les også: Hvordan er det å være nettstudent hos NKI? 

3. Du blir mer attraktiv for alle arbeidsgivere 

Det er aldri for sent å prøve noe nytt!! Har du lyst til å søke deg videre fra nåværende arbeidsplass, eller klatre oppover til en høyere posisjon der du jobber nå, er det en stor fordel å ha en formell fagutdanning eller andre kurs på CV-en. Samtidig vil du føle deg bedre rustet når du har et studiebevis som viser at du har lagt inn hardt arbeid for din egen utvikling. 

4. Nettstudier tar deg videre inn i fremtiden

Selv om nettstudier i bunn og grunn kan utføres fra hvor som helst, vil det garantert være gøy å løse nye problemer, tenke annerledes og utfordre deg selv. Hos NKI Nettstudier får du tilgang på de nyeste og mest fleksible verktøyene som finnes innen digital læring. Som først ute i Europa med å tilby undervisning på nett, har vi mange års erfaring med å sikre at våre studenter får mest mulig ut av utdanningsløpet de skal gjennom. 

Husk også at du aldri er alene som nettstudent ‒ du vil alltid ha tilgang på medstudenter og lærere gjennom én studentportal. Her finner du i tillegg nyttige verktøy som du kan bruke underveis. Når du kommer ut på andre siden vil du være bedre forberedt med kunnskap og kompetanse du kan dele videre med kollegaene dine. 

Les mer om hva du får hos oss.

5. Støtte fra lånekassen

Sist, men ikke  minst, alle våre VGO-fag, fagskoler og enkeltemner gir deg mulighet til å søke om støtte fra Lånekassen. Slik sikrer vi at så mange som mulig kan fullføre videregående opplæring, omskolere seg, oppnå fagbrev eller ta videreutdanning ‒ og det er vi stolte av. 

Lurer du på hvilke opptakskrav vi har? 

Les mer om våre opptakskrav her.