For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Jørn (36) bygget på fagbrevet med Logistikkfagskolen og fikk drømmejobben

 Jørn (36) bygget på fagbrevet med Logistikkfagskolen og fikk drømmejobben

Med lidenskap for logistikk og et sterkt ønske om å lære mer valgte Jørn å bygge på fagbrevet med Logistikkfagskolen. Fleksible nettstudier var nøkkelen for å kombinere studier med familieliv og fulltidsjobb. Det resulterte i ny jobb som lageransvarlig i Npro.

“Jeg er storfornøyd med NKI Nettstudier. Den fleksible studiehverdagen passet livsstilen min godt. Den lot meg legge bort studier i perioder hvor det var mer hektisk på jobb og hjemme, og ta det opp igjen da det passet meg,” forteller han.

Jørn er 36 år, har to barn på 6 og 8 år og bor i Trøndelag. Han startet karrieren i Posten, og har over 20 års erfaring innen logistikk fra flere store bedrifter, blant annet Bama, Ikea og Asko. Han tok fagbrevet i logistikk i 2014, og jobbet i en periode som lagermedarbeider i Entrack, avdeling Heimdal. 

Økt kompetanse med fleksibel studiehverdag

Lenge har Jørn hatt et ønske om å bli logistikkleder. Han brenner for faget og har lang arbeidserfaring, men i lederstillinger han har søkt på, har han kommet til kort på grunn av manglende utdannelse innen ledelse. Det var en vanskelig avgjørelse å ta om han skulle begynne å studere igjen; 

“Det var mange spørsmål som dukket opp i vurderingen. Hvordan kombinere utdanning med fulltidsjobb og barn i skolealder? Har jeg overskudd til å gjøre skolearbeid på kvelden etter jobb? Kommer dette til å gå utover familien?”, forteller Jørn. 

Fagskoleutdanning på nett ble løsningen, nærmere bestemt Logistikkfagskolen. Det har gitt han mulighet til å formalisere og øke kompetansen sin ved siden av fulltidsjobb og småbarnsliv. Videre forteller han at utdanningen var godt lagt opp, og at det var enkelt å relatere studiet til jobben som lagermedarbeider; 

“Etter at jeg begynte å studere har jeg gått fra å ha noe kunnskap til å faktisk kunne sparre med leder. Det har økt kompetansen min betraktelig. Utdanningen min hos NKI Nettstudier hadde en sentral rolle for at jeg fikk drømmejobbenNå som jeg har oppdaget hvor fleksibelt studiet er lagt opp vurderer jeg å ta flere utdanninger,”  sier Jørn med et smil.

Ta logistikkutdanning på nett

Har du fagbrev innen logistikk, men ønsker videreutdanning? Kanskje du har lang arbeidserfaring som Jørn, men ønsker oppdatert kunnskap og økt kompetanse? Med Logistikkfagskolen får du kunnskapen du trenger for å bli logistikkleder.

Den fleksible studiehverdagen gjør det enkelt å kombinere med fulltidsjobb, småbarnsliv og hektisk hverdag – du kan studere på nett når det passer deg!