For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Hvordan er det å være nettstudent hos NKI?

Hvordan er det å være nettstudent hos NKI?

Lurer du på hvordan det er å studere på nett hos NKI? Her får du svaret!

Vi bidrar til å bygge kompetansen din, og hjelper deg slik at du kommer dit du vil, på din måte. Er du på reise, eller har en hektisk hverdag med jobb eller familieliv? Fortvil ikke! Vi har gjort det mulig for deg å studere på dine premisser. Les mer om hva vi kan tilby deg. 

Du er ikke alene som nettstudent

Mange tror at livet som nettstudent er en ensom tilværelse. Det trenger det ikke å være! Alle utdanningene og nettkursene er knyttet til et "klasserom" - en møteplass der du kan stille spørsmål, gi svar og diskutere med andre studenter. Du har mange muligheter for å samarbeide med andre og danne deg et faglig og sosialt nettverk i nettskolen. Det er stor sannsynlighet for at du finner andre studenter som er pålogget samtidig som deg, og ofte kan de være til stor hjelp dersom du står fast. 

Slik fungerer nettskolen vår

Som student jobber du i nettskolen vår, der finner du en komplett oversikt over studiene dine - med studieveiledning for hvert enkelt emne. Studieveiledningen forteller deg hva du bør fokusere på innenfor de ulike emnene, og hva som er viktig for deg å lese på før neste innsendingsoppgave. Den er ment å erstatte det en lærer ville sagt i klasserommet. 

Fleksibilitet

Studer i ditt eget tempo, når du vil og hvor du vil. Du strukturerer studiene dine slik det passer din hverdag, leverer oppgaver når det passer deg - og melder deg opp til eksamen når du er klar for det. På denne måten kan du kombinere studiene hos oss med jobb, familie og hverdagsliv. Mer fleksibelt får du det ikke! Finn ditt nettstudium her.

"Det beste med utdanningen er at jeg kan strukturere hverdagen min selv, siden jeg har en 100% stilling og familie passer nettstudier hos NKI perfekt for meg".

- Aysel tidligere student ved NKI

Personlig veiledning 

Hos oss får du personlig oppfølging og hjelp – når du trenger det. Som student hos NKI får du din egen studieveileder som vil følge deg gjennom hele studietiden. Du kan spørre om alt du lurer på om- og rundt studiet ditt, og får hjelp og veiledning underveis. I nettskolen har du kontakt med læreren din som gir deg tilbakemelding på innsendingsoppgaver slikt at du får faglig veiledning og råd i læringsprosessen mot eksamen. 

Kurs i studieteknikk og eksamensmestring

I nettskolen finner du et kurs med gode studietips. Her lærer du blant annet planlegging, studieteknikker, viktige begreper, oppgaveskriving og akademisk skrivemåte. Eksamensstress er vanlig, og rammer de fleste, vi gir deg gjerne råd om hvordan du kan forberede deg best mulig til eksamen. 

Digitale hjelpeverktøy

Du vil få flere nyttige verktøy i og utenfor nettskolen. I nettskolen har du meldingsbokser direkte til lærer og studieveileder. I klasserommet kan du diskutere, spørre eller avtale samarbeid med medelever. Vi bruker flere ulike plattformer for å gi deg det beste læringsutbyttet, og nettkursene inneholder både quizer, videoer, øvingsoppgaver, illustrasjoner og lenker til tilleggsressurser.

Gratis studierådgivning

Valg av utdanning kan være en utfordring, og det er lett å gå seg vill i alle valgmulighetene. Ofte er en god veiledningssamtale det som skal til for at du ser mulighetene dine litt klarere. Våre dyktige studierådgivere hjelper deg gjerne for å finne en utdannelse som passer deg. 

Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet eller ring 67 58 88 00. Vi er her for å hjelpe deg!

Gratis studierådgivning