For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


June tar videregående via nettstudier

June tar videregående via nettstudier

June (34) oppnådde studiekompetanse med hjelp fra NKI Nettstudier, og trivdes så godt at hun fortsatte med helsefag på videregående. Nå omskolerer hun seg for å bli apotektekniker via nettstudier, og får derfor mer tid med barna sine.

Nye muligheter med omskolering via NAV

Etter å ha jobbet som frisør i 12 år, måtte June omskolere seg på grunn av helseplager. Hun fikk omskolering via Nav, og startet først med enkeltfag på videregående for å oppnå studiekompetanse. 

"Det er jo frisørfaget jeg kan, så det var ganske skummelt å skulle starte helt på nytt igjen i voksen alder, spesielt når jeg har 2 barn. Men det har gått kjempefint å gjøre det med NKI Nettstudier!'"

June forteller at hun var så fornøyd med NKI Nettstudier at hun valgte å fortsette å studere her. Og hun stortrives med den nye retningen: 

"Jeg er glad i å jobbe med mennesker, og siden jeg ikke kunne fortsette som frisør fant jeg ut at jeg ønsket å omskolere meg hos NKI Nettstudier."

 

Nettstudenten June smiler

Det beste med å studere hos NKI Nettstudier er at jeg kan styre hverdagen min selv. På den måten får jeg mye mer tid sammen med barna mine!

June, student hos NKI Nettstudier

 

Få frihet med nettstudier

Ved å ta videregående fag på nett hos NKI har du frihet til å strukturere studiehverdagen din slik det passer deg, og gjennomfører i ditt eget tempo. Studer når du vil, fra hvor du vil. 

"Nettstudier er utrolig fleksibelt og tilrettelagt for meg og min livssituasjon. Jeg har dårlige dager hvor kroppen min ikke er helt med, da kan jeg velge å ta fri eller studere senere på dagen. Logistikkmessig passer nettstudier perfekt for meg siden jeg får en roligere hverdag, som i utgangspunktet er ganske hektisk med to aktive unger."

Vi hjelper deg med videregående 

"Jeg fikk karakteren 5 på den tverrfaglige prøven jeg tok nå i mai! Det hadde jeg ikke klart om jeg ikke hadde studert hos NKI Nettstudier. Jeg har fått god informasjon i nettskolen om eksamen og læremålene vi blir målt i, og jeg har kunne spørre læreren om ting jeg har lurt på." 

June fortsetter; "det er veldig verdifullt å ha kontakt med læreren i nettskolen som gir meg nyttige tilbakemeldinger. I tillegg har vi flere grupper i nettskolen hvor jeg kan snakke med andre medstudenter når jeg ønsker det. Jeg er storfornøyd med opplegget til NKI Nettstudier!"

For å bli apotektekniker trenger du først å ta Helse- og oppvekst Vg1, for så å gå videre på Helseservice Vg2. Siden June allerede har oppnådd studiekompetanse via NKI, trenger hun kun å ta programfagene, og planlegger å ta hele studieløpet på 2 år. Kursene på videregående nivå vil forberede deg til privatisteksamen som kan tas i mai/juni og november/desember, men du kan starte hos oss hver dag, hele året. Les mer om de forskjellige retningene NKI tilbyr videregående