For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Ta videregående med nettstudier!

Ta videregående med nettstudier!

Mange ønsker en mer fleksibel skolehverdag enn det ordinær videregående tilbyr. Noen ønsker å kombinere jobb med skole, andre bor langt unna skolen og foretrekker å studere hjemmefra. Nettstudier gir mulighet til å jobbe i eget tempo, og kan være en god mulighet enten du vil utnytte tiden mens du gjennomfører førstegangstjeneste eller er hjemme med barn.

Oppnå studiekompetanse via nettstudier

Generell studiekompetanse i videregående skole er en dør til videre utdanning, men det kan for noen oppleves som en høy terskel. Hvordan forbereder jeg meg til eksamen, hvordan melder jeg meg opp, hvor mange fag må jeg ta, hvordan vet jeg hva som skal til, og har jeg egentlig skjønt det faglige? Dette er vanlige spørsmål for dem som skal ta videregående fag som privatist. Som student på NKIs nettstudier, vil du få hjelp til alt dette, og mer til!

Det er mange veier til generell studiekompetanse

Hva som passer for deg, avhenger av hva slags bakgrunn og erfaring du har. Du bør undersøke med rådgivere i NKI hvilken løsning som passer best for deg.

Er det for sent, tenker du kanskje? Det er heldigvis aldri for sent

Hos NKI er det videregåendestudenter i alle aldre, og med mange ulike mål. Felles for studentene våre er at de ønsker fleksible studier som passer den enkeltes hverdag. Nettstudier i videregående fag er støttet av lånekassen.

Våre rådgivere venter på å hjelpe deg videre!

Ring oss på tlf. 67 58 88 00, send oss mail via skjemaet under eller chat med oss her på nettsiden. 

Gratis studierådgivning