For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


- Jeg er så fornøyd med at jeg valgte å omskolere meg på NKI!

- Jeg er så fornøyd med at jeg valgte å omskolere meg på NKI!

Anneli har valgt å omskolere seg for å kunne ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, og tar derfor helsefag på videregående hos NKI. Nettstudier har gitt fleksibiliteten hun trenger for å kunne kombinere studier med å være småbarnsforelder.

Omskolering via nettstudier

Har du en drøm du aldri har fått realisert? Eller har du funnet ut at yrkesretningen du valgte som ung, ikke lenger passer for deg? Kanskje har forutsetningene endret seg, slik at du ikke kan fortsette i den jobben du hadde? Dette kan være et godt tidspunkt for å vurdere om du skal gå i en helt annen retning. Anneli valgte å omskolere seg via nettstudier hos NKI, fra en jobb innen kontor og administrasjon til helse- og oppvekstsektoren. 

Hvordan ser studiedagen din ut?

- En vanlig hverdag for meg er rimelig hektisk, spesielt med en liten gutt på snart 1 år. Det ideelle hadde jo vært om man klarte å jobbe med studiene når han sov på dagen, men jeg rekker akkurat å sette meg ned før han våkner igjen, og så er det full rulle helt til neste seanse. Derfor jobber jeg når han har lagt seg for kvelden. Den fleksibiliteten jeg har med nettstudiene er innmari bra i en travel hverdag, det gjør at jeg kan studere når det passer meg. 

Hvorfor valgte du å omskolere deg?

- Jeg valgte å omskolere meg etter noen år i jobb innen kontor og administrasjon fordi jeg vil ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Derfor startet jeg med helse- og oppvekstfag via nettstudier. Jeg drømmer om å finne en jobb innenfor oppvekstsektoren.

Hvorfor valgte du å studere hos oss?

- Gode tilbakemeldinger fra andre gjorde at jeg valgte å studere på NKI. Det er sykt hvor fort man får respons om man lurer på noe, trenger å diskutere en oppgave eller resultatet, på en innlevering.

Hva vil du si til andre som vurderer NKI?

- Om du vil ha god faglig kompetanse, dyktige lærere og et godt nettbasert læringsmiljø velger du NKI. 

Vi ønsker Anneli masse lykke til videre med studiene. Vi heier på deg, og er sikre på at du finner drømmejobben!

Trenger du hjelp til å se mulighetene for omskolering? 

Ikke nøl med å kontakte studierådgiverne våre om du har noen spørsmål, de hjelper deg gjerne til å se mulighetene dine!