For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Ønsker du å ta yrkesfag på videregående via nettstudier, slik at du kan kombinere utdanningen din med jobb, reise eller annet? Hos NKI kan du ta hele programspakker eller kun enkeltfag, mulighetene er mange. 

Yrkesfag på videregående via nettstudier

Den store fordelen med å velge yrkesfag på videregående, er at du har mulighet til å gå ut i yrkeslivet så snart du har fullført opplæringen. Tall fra SSB viser at det er stor mangel på arbeidstakere, dette åpner dørene for deg som ønsker en yrkesrettet utdannelse med store karrieremuligheter. 

Ønsker du autorisasjon som helsesekretær, tannhelsesekretær, apotektekniker eller fagbrev innen elektrikerfaget, helsefagarbeider eller barne- og ungdomsarbeider? Da kan du ta kursene i listen under. 

Våre nettkurs innen videregående opplæring

Etter to år med yrkesfaglig utdannelse kan du velge å fortsette som lærling i to år for å få fagbrev. Eller så kan du velge å fullføre den videregående opplæringen ved å ta Påbygg til generell studiekompetanse. 

5 grunner til å velge yrkesfag: 

  1. Mulighetene for å få jobb som fagutdannet er veldig gode. Tall fra SSB viser at det er stor mangel på arbeidstagere med forskjellige typer fagbrev.
  2. Det er et smart økonomisk valg, fordi du får lønn i lærlingtiden, du kommer raskt ut i jobb og slipper store studielån.
  3. Du holder karrieremulighetene åpne, om du skulle ønske å endre karriereretning senere i livet. Med fullført fagbrev, har du en solid grunnutdanning i bunnen om du ønsker å omskolere deg.
  4. Du kan gå videre på høyere yrkesfaglig utdanning ved de ulike fagskolene.
  5. Yrkesfag forbereder deg på arbeidslivet. Du lærer et håndverk og å ta ansvar, i tillegg til å lære om regler og samarbeid i arbeidslivet.

Praksiskandidatordning

Har du lang yrkeserfaring men mangler fagbrev? Da kan du ta et kurs hos oss som forbereder deg til fagprøven. Se hvilke kurs vi tilbyr for deg som praksiskandidat

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet og bli den første til å få informasjon om tilbud, nyheter, tips og veiledning.

Gratis studierådgivning

Er du usikker på hvilken pakke som passer deg? Ta kontakt med oss i skjemaet under eller ring oss på 67 58 88 00. 

Gratis studierådgivning