For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Andrea tar opp fag som privatist via NKI Nettstudier

Bilde av Andrea utendørs

Drømmen til Andrea er å komme inn på medisinstudiet i Oslo. Hun la det fra seg etter videregående, da det virket som en for lang og vanskelig vei. Men så bestemte hun seg for å begynne og ta opp realfag på nett, og nå er hun mye nærmere målet; 

“Det er aldri for sent å ombestemme seg. Det har vært en fordel for meg å studere i litt ulike retninger, og nå er jeg bare ett eller to år unna å komme inn”, sier hun. 

Fleksible og brukerstyrte nettstudier 

Andrea er 25 år, bor i Trondheim og har en bachelor i psykologi fra NTNU og ett års biovitenskap på UiO. I dag jobber hun som miljøarbeider på barneskole i en 75% stilling, ved siden av å ta opp fag som privatist hos NKI Nettstudier

“Jeg stortrives med å være nettstudent. Det gjør det mulig for meg å jobbe ved siden av studiene og jeg kan velge selv når jeg vil studere”, sier hun begeistret. 

For to år siden begynte hun å ta opp fag for å forbedre karakterene. Hun har tatt blant annet biologi, kjemi, samfunnskunnskap og religion, og har testet nettstudier på flere av de største skolene som tilbyr privatistkurs i realfag. 

“Jeg er spesielt fornøyd med fagene jeg har tatt hos NKI Nettstudier. Opplegget var oversiktlig, og læreren var lett tilgjengelig og ga meg gode tilbakemeldinger. Jeg merket at læreren virkelig ville at jeg skulle lykkes,” forteller Andrea. 

Eksamensfokuserte realfagskurs hos NKI Nettstudier

Andrea tester realfagskursene for NKI Nettstudier før de åpner for andre studenter. Hun forteller at kursene er 100% eksamensfokusert, og at læreren ikke bruker tid på pensum som ikke er relevant til eksamen. Det blir det gode resultater av; 

Videre legger hun til at læringsplattformen er enkel å navigere, og gir god oversikt over kursene. Det er et stort pluss når nettstudier kombineres med fulltidsjobb, og det ikke er så mye fritid til overs. Andrea forteller at det kan være krevende til tider, men –

“Det er verdt det når jeg ser snittet mitt øke for hvert semester og jeg kommer nærmere drømmen min om å komme inn på medisinstudiet i Oslo,” sier hun. 

Ta opp realfag hos NKI Nettstudier

NKI Nettstudier gjør det enklere og mer fleksibelt for alle å ta realfag! Kursene er 100% eksamensfokuserte og er produsert av fagpersoner med lang erfaring med eksaminering og sensur – som vet hva som skal til for å oppnå toppresultater. 

Du bestemmer selv når du ønsker å starte studiene, hvor du ønsker å studere, samt tempo og arbeidsmengde.