For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Hvorfor velge fagskole på NKI Nettstudier?

Jente med sykkel i parken

Det er ingen tvil om at vi trenger flere dyktige folk med fagskoleutdanning i Norge. For mange kan det føles utfordrende å satse på faglig utvikling og påfyll senere i livet på grunn av tid, for andre kan det handle mer om økonomi. NKI Nettstudier tilrettelegger for å gjøre det både enkelt og tilgjengelig for alle.

NKI Nettstudier er alltid relevant og oppdatert

Fordelene med fagskoleutdannelsen er mange, men ett av de viktigste målene våre er å sikre at utdannelsen du får henger med i tiden og er relevant for etterspørselen i markedet. Dermed vil du sitte igjen med kunnskap du kan ta med deg rett inn i arbeidslivet. Vi tilbyr de nyeste verktøyene innen e-læring for å sørge for at du enklest mulig kan benytte deg av potensialet du allerede har.

Hvis du er usikker på hvilken fagskole som er riktig for deg, eller hvilke fag du bør inkludere, tilbyr vi gratis studierådgivning

Tilrettelagt for å kombinere med jobb og en travel hverdag 

Vi vet at det kan være overveldende å skulle ta studier midt i en hektisk hverdag ‒ spesielt hvis du jobber fulltid og har barn, for eksempel. Som den første aktøren ute med å tilby nettstudier i Europa har vi i NKI Nettstudier opparbeidet oss årevis med kompetanse og innsikt. Denne innsikten kan vi benytte oss av når vi skal skreddersy et læringsløp som både er enkelt, tilgjengelig og tilrettelagt for at du kan ta det i et tempo som passer deg. 

Søk støtte av lånekassen 

En ting vi er veldig stolte av er at alle våre fagskoleutdanninger er akkreditert av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen), og gir dermed våre studenter muligheten til å søke om studielån og stipend hos Lånekassen. Du får også studiepoeng fra alle våre fagskoleutdanninger, så hvis du har lyst til å bygge videre på utdannelsen din senere i livet, kan du det.