For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Dette får du hos NKI Nettstudier

Vi bidrar til å bygge kompetansen din, og hjelper deg slik at du når dine mål. Derfor tilbyr vi fleksible nettstudier slik at du kan studere slik det passer deg, på din måte.

Vi tilbyr nettstudier i form av fagskolerenkeltemner og kurs innen flere spennende fagområder. De forskjellige nettstudiene passer alt fra deg som ønsker å ta etterutdanning, formalisere kompetansen din eller ønsker en helt ny karriere. Våre utdanninger er praktisk rettet og utviklet på bakgrunn av behovet i markedet. 

Som student hos NKI Nettstudier får du:

Som student hos NKI Nettstudier studerer i ditt eget tempo, når og hvor du vil. Du strukturerer studiene dine slik det passer deg og tilpasser studiene din hverdag - ikke omvendt.

  • Personlig Veiledning: Studieveileder som er tilgjengelig gjennom hele studietiden. 
  • Dyktige faglærer som du kan kontakte i nettskolen.
  • Nærhet til næringslivet som gir relevant erfaring næringslivet spør etter.
  • Ny og oppdatert faglig kunnskap, vi kan oppdatere våre utdanninger fortløpende basert på behovet i markedet og ny kunnskap. 
  • Kurs i studieteknikk.
  • Digitalt klasserom hvor du kan møte andre studenter som studerer det samme. 
  • Eksamenswebinarer hvert semester hjelper deg i forberedelsen til eksamen.
  • En rekke digitale hjelpeverktøy: Vi tilbyr mange verktøy som en del av studiene, for å gi deg variasjon.

Utdanning på nett trenger ikke å være ensomt! I nettskolen har du mange muligheter til å samarbeide med andre, innen samme studie, eller i ditt nærmiljø. Nyttige arbeidsverktøy i nettskolen hjelper deg dessuten med å holde oversikt over studiene dine.

Her kan du lese mer om hvordan det er å være nettstudent.

Studentmiljø og samarbeidsmuligheter

Alle studiene er knyttet til et "klasserom" - en møteplass der du kan stille spørsmål, gi svar og diskutere med andre studenter. Her kan du diskutere spesifikke tema med andre som tar samme utdanning. Mange tror at livet som nettstudent er en ensom tilværelse. Det trenger det ikke å være! Du har mange muligheter for å samarbeide med andre og danne deg et faglig og sosialt nettverk nettskolen. Det er stor sannsynlighet for at du finner andre studenter som er pålogget samtidig som deg, og ofte kan de være til stor hjelp dersom du står fast.