For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Dette får du hos oss

Vi bidrar til å bygge kompetansen din, og hjelper deg slik at du kommer dit du vil, på din måte.

Uansett hvor langt eller kort du skal, hjelper vi deg med å finne veien, og til å sette deg mål og delmål underveis i utdanningen. Du kan finne den siste brikken, eller en helt ny start – valget er ditt.

Det finnes mange fordeler med å være student hos oss, og vi ønsker at alle studenter skal nå målene sine. Derfor tilbyr vi verktøy som vil hjelpe deg med å nå målene dine mens du studerer.

De fleste av utdanningene våre tilbys som nettstudier, men utdanning på nett trenger ikke å være ensomt! I nettskolen har du mange muligheter til å samarbeide med andre, innen samme studie, eller i ditt nærmiljø. Nyttige arbeidsverktøy i nettskolen hjelper deg dessuten med å holde oversikt over studiene dine.

Studentmiljø og samarbeidsmuligheter

På de stedbaserte studiene, er du en del av en klasse, og i klasserommet møter du flinke lærere som har mange års yrkeserfaring fra fagområdet sitt. Vi har små klasser – noe som gjør at du får tett kontakt med både lærere og medstudenter. Vår klasseromsundervisning bidrar til et positivt læringsmiljø der du kan diskutere og samarbeide med studenter med samme interesser og mål som deg. 

Som student hos oss får du:

  • Personlig veiledning: Alle studenter hos oss får sin egen studieveileder fra oppstart. Du kan spørre om det aller meste du lurer på om og rundt studiet ditt, og får hjelp og veiledning underveis.
  • Kurs i studieteknikk: I nettskolen finner du et kurs med gode studietips. Her lærer du blant annet planlegging, studieteknikker, viktige begreper, oppgaveskriving og akademisk skrivemåte.
  • Kurs i eksamensmestring: Eksamensstress er vanlig, og rammer de fleste. Vi gir råd både om hvordan du kan forberede deg til eksamen, og til å gjennomføre eksamen. Noen ganske få sliter med eksamensangst. De har fått et eget kurs i nettskolen. 
  • En rekke digitale hjelpeverktøy: Vi tilbyr mange verktøy som en del av studiene, for å gi deg variasjon. I nettskolen har du meldingsbokser direkte til lærer og studieveileder. I klasserommet kan du diskutere, spørre eller avtale samarbeid med medelever. Vi bruker flere ulike plattformer for å gi deg det beste læringsutbyttet og kursene inneholder både quizer, videoer, øvingsoppgaver, illustrasjoner og lenker til tilleggsressurser.

Vi har lang erfaring med nettstudier

Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder. Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!