For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Fagskole

Er du på jakt etter en kort utdanning som får deg raskt ut i jobb? Da er fagskoleutdanning perfekt for deg. Med fagskole kan du komme deg ut i en spennende jobb på ett år.

Stor etterspørsel

Våre fagskoleutdanninger er utviklet basert på yrkesfeltets behov, og du vil gjennom utdannelsen erfare hvordan faget fungerer i praksis. Dette gjør at du vil ha gode forutsetninger for å raskt sette deg inn i arbeidsoppgavene som vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet. Våre nettstudier gir deg fleksibilitet til å studere når du vil, hvor du vil og du kan kombinere studiene med jobb, reise og/eller privatliv. Fagskoleutdanningen gir studiepoeng slik at du kan bygge videre på utdanningen din om du ønsker å gjøre dette senere i livet.

Alle våre fagskoler er akkreditert av NOKUT, og dermed også godkjent for å søke lån og stipend hos Lånekassen. Dette sikrer deg kvalitet i utdanningen.

Fagskoleutdanning har varighet på et halvt til to år. Dette gjør at du kan komme deg raskt ut i jobb, uten å sitte flere år på skolebenken. Smart, ikke sant?

Her finner du alle våre fleksible fagskoleutdanninger