For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Korte kurs – bruk litt av fritiden på fremtiden

Våre korte kurs gir deg kunnskapen du trenger, slik det passer deg, med og uten studiepoeng. Få økt kompetanse ved siden av jobb og familieliv.

Hvorfor ta korte nettkurs?

Uansett hvilket yrke du har, vil du før eller siden kjenne på behovet for en faglig oppgradering – å vite hva som er nytt innenfor ditt fagområde, og å faktisk kunne benytte deg av det. Det er utviklende for deg personlig, og også svært verdifullt for din arbeidsgiver.

Hvordan?

Det fine er at du hverken trenger å sette privatliv eller jobb på pause for å komme deg videre rent faglig. Hos oss kan du ta det vi kaller «korte kurs». Disse er nettbaserte, så ikke bare gir de deg oppdateringen du trenger, men du kan også gjennomføre kurset i nøyaktig det tempoet som passer deg og din livssituasjon best. Start når det passer, studer når det passer og ta eksamen når det passer.

Her kan du lese mer om våre korte kurs, med og uten studiepoeng, eller om vårt tilbud innen fagskole her

Våre korte kurs gir deg kunnskapen du trenger, slik det passer deg, med og uten studiepoeng. Nedenfor finner du våre mest populære kurs som kan ta deg raskt videre – hvis du bruker litt av fritiden på fremtiden.

Digitalt lederskap og selvledelse

Rekruttering for mangfold

Konflikter på jobb

Kvalitet og internkontroll

Den digitale arbeidsplassen

Innføring i sirkulærøkonomi

Kompetanseutvikling

Praktisk økonomistyring

Gratis veiledning

Trenger du hjelp til å finne en utdanning som passer for akkurat deg? Ta ganske enkelt kontakt med en av våre rådgivere i skjemaet nedenfor, eller ring oss for en prat om din faglige framtid på 67 58 88 00.

Gratis studierådgivning