For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Skap en bærekraftig fremtid med våre fleksible utdanninger

Skap en bærekraftig fremtid med våre fleksible utdanninger

Bærekraft er ikke lenger bare en trend, men en avgjørende faktor for fremtidens samfunn. Samtidig som vi står overfor komplekse utfordringer som klimaendringer, ressursknapphet og miljøødeleggelser, er det essensielt å utdanne en ny generasjon som er i stand til å forstå, håndtere og finne løsninger på disse problemene. Med NKI Nettstudier kan du bli en del av løsningen gjennom å ta våre fleksible utdanninger.

Hva er fleksible utdanninger ved NKI Nettstudier?

Vi tilbyr fleksible nettstudier som tilpasser seg deg – ikke omvendt. Det betyr at du studerer i ditt eget tempo, når og hvor du vil. Du strukturerer studiene dine slik det passer din hverdag best, leverer oppgaver når det passer deg og melder deg opp til eksamen når du er klar for det. Våre to fagskoler innen bærekraft; Bærekraftskonsulent og Sirkulærøkonomi og klimaregnskap gir deg en unik mulighet til å kombinere studiene med jobb og familieliv.

Hvorfor velge en bærekraftig utdanning hos NKI Nettstudier?

Tidligere student, og nå lærer i faget, Evija Izaka, er overbevist at fagskolene Bærekraftskonsulent, og Sirkulærøkonomi og klimaregnskap vil gi deg store jobbmuligheter. Kunnskapen du opparbeider deg gir deg sjansen til å påvirke virksomhetene positivt mot en mer bærekraftig fremtid.

Utdanningene har et stort fokus på aktuelle problemstillinger som er tett knyttet til næringslivet. Dagens mest presserende bærekraftige utfordringer som klimaendringer, fornybar energi, sirkulær økonomi eller bærekraftig landbruk vil bli adressert. 

Karl Johan Ingvaldsen, som i dag er administrerende direktør for Plastretur AS, og er representant i faglig råd for utdanningene, sier at «Sirkulære verdikjeder er nøkkelen for å løse klima- og naturkrisen.»

Bli med på fremtiden

I en verden som søker bærekraftige løsninger, spiller fleksible nettstudier en avgjørende rolle for å utdanne en kunnskapsrik og engasjert befolkning. Ved å velge en bærekraftig utdanning, kan du ikke bare utvide din egen horisont, men også bidra til å forme en positiv fremtid for planeten vår.