For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


5 fordeler ved å velge fagskoleutdanning

Person ligger på stranden med stor hatt og jobber på PC

Ønsker du deg raskt ut i jobb uten å måtte bruke altfor mye tid på skolebenken i forkant, eller kanskje omskolere deg i arbeidslivet, er fagskoleutdanning ved NKI Nettstudier et ypperlig alternativ. 

En fagskoleutdanning ved NKI Nettstudier har dessuten flere fordeler sammenlignet med utdanning ved høyskole eller universitet. Se bare her:

1. Kortere studietid

Fagskoleutdanninger har kortere studietid. Det betyr at du kan komme deg raskere ut i arbeidslivet med relevant kompetanse. Tar du fagskoleutdanning ved NKI Nettstudier, bestemmer du selv når du ønsker å starte og i hvilket tempo du ønsker å studere. Du kan ta fagskoleutdanningen på et halvt år, 1 år eller 2 år, avhengig av om du ønsker å studere på heltid eller deltid.

2. Praktisk fokus

En fagskoleutdanning er mer praktisk orientert enn utdanninger ved høyskoler og universiteter. Du vil derfor få mer erfaring med å bruke kunnskapen din i praksis, noe som gjør deg bedre rustet til å takle utfordringer i arbeidslivet.

3. Yrkesrettet utdanning

Fagskoleutdanningen er yrkesrettet. Det betyr at du vil få kunnskap om og lære spesifikke ferdigheter som er nødvendige for å jobbe innenfor en bestemt type bransje eller yrkesgruppe.

4. Fleksibel utdanning

Ved å ta fagskoleutdanning ved NKI Nettstudier kan du studere akkurat når det passer deg, uansett hvor du måtte befinne deg. Det gjør det enklere å tilpasse studiene til din jobb- og livssituasjon.

5. Interaktive læringsverktøy

Vi bruker interaktive læringsverktøy som for eksempel video, quiz og andre digitale verktøy som gjør utdanningen engasjerende og mer effektiv.

Et bredt spekter av fagskoleutdanninger

NKI Nettstudier tilbyr  fagskoleutdanninger innen mange forskjellige yrkesretninger. Vi utvikler og oppdaterer våre fagskoler kontinuerlig, basert på den faktiske etterspørselen av fagkompetanse i markedet.

Her kan du lese mer om alle våre fagskoler.

Enkeltemner og kurs

Våre fagskoleutdanninger er delt inn i ulike enkeltemner som du kan ta enkeltvis for å bygge kompetansen din raskt innen et spesifikt område. Våre enkeltemner gir deg også studiepoeng, slik at du kan få stipend og lån hos Lånekassen.

Her kan du lese mer om alle våre enkeltemner.

Vi tilbyr også kurs som ikke gir studiepoeng, hvor du kan lære mer om alt fra interiørdesign, til ernæring, eller for eksempel bærekraftig handel eller målrettet prosjektstyring.

Her kan du lese mer om alle våre kurs.