For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Hva får jeg i støtte av Lånekassen når jeg studerer hos NKI Nettstudier?

Bilde av logoen til Lånekassen med lilla bakgrunn

I usikre tider med stigende kostnader, er det forståelig at mange nøler med å starte på en utdanning. Men visste du at som nettstudent hos NKI Nettstudier har du rett til å søke om lån og stipend fra Lånekassen?

Lånekassen som økonomisk støtte

Lånekassen er en offentlig finansieringsordning, og har en stabil og god rente. Lånekassen er rett og slett en veldig fin måte å finansiere utdanningen din på. I usikre tider er det fint å vite at vi har en finansieringsinstitusjon som legger til rette for at vi kan ta utdanning. Alle fagskoler, enkeltemner og privatistkurs hos oss er støttet av Lånekassen. 

Hva får jeg i støtte av Lånekassen? 

Hva du får i økonomisk støtte av Lånekassen påvirkes av hvor stor studiebelastning du har mens du studerer. Du vil for eksempel få mer i støtte om du tar 30 studiepoeng på et semester, enn om du tar 30 studiepoeng på ett år. Har du barn eller jobb ved siden av? Slike faktorer vil også spille inn på hvor mye støtte du vil få. Når du sender inn søknaden din til Lånekassen må du derfor ha en plan for når du har tenkt til å starte, og når du har tenkt til å ta eksamen. 

Slik søker du støtte hos Lånekassen

Trenger du råd om studier og lånekassefinansiering kan du snakke med en av NKI Nettstudiers rådgivere her.

Her kan du lese om flere tips til å finansiere studiene dine.