For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


- Jeg tar påbygging til studiekompetanse mens jeg er i mammapermisjon

- Jeg tar påbygging til studiekompetanse mens jeg er i mammapermisjon

Ida Margrete tar påbygging til generell studiekompetanse, mens hun er hjemme i permisjon med sin 4 måneder gamle datter.

Hva er drømmejobben, og hvordan planlegger du å komme dit?
- Drømmen min, er å finne ut av hva jeg skal jobbe som. Jeg har ingen andre konkrete mål/drømmer akkurat nå enn å få studiekompetanse, slik at jeg kan bli klar for høyskole etter hvert.

Hva er fordelen med å ta påbygg via nettstudier?
- Fordelen med å ta utdanning på nett, er at jeg kan jobbe med oppgavene når som helst. Med en liten baby, går det ikke an å planlegge dagene til punkt og prikke. I tillegg har jeg mulighet til å jobbe ved siden av studiene- uavhengig av om det er dag/kveld/natt.

Hva vil du si til andre som vurderer å omskolere seg, eller ta påbygg til generell studiekompetanse?
- Jeg anbefaler dette på det sterkeste! Det er et bra opplegg, med mange fine oppgaver, hjelpemidler og alt er tilrettelagt til kompetansemålene og utdanningen.

Vi ønsker Ida Margrethe masse lykke til, både med eksamener og med fremtidige studier!

Vi tilbyr fleksible nettstudier som hjelper deg videre
Har du også fagbrev eller svennebrev, og vurderer å ta påbygging til studiekompetanse? Med påbygging, kan du bygge på den utdanningen du har, slik at du oppnår generell studiekompetanse. Dette gjør deg kvalifisert for å søke til høyere utdanning ved høyskole og universitet, og er på mange måter en døråpner. Våre fleksible nettstudier gjør det mulig å komme seg videre uten å måtte ta pause fra jobb. Du kan studere når du vil, hvor du vil, og studiene lar seg kombinere med familieliv og andre forpliktelser. Alt du trenger er tilgang til internett og en PC, og så er du i gang.

Lurer du på noe? Ikke nøl med å kontakte studierådgiverne våre. Lykke til!