For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


- Jeg ville ha litt faglig påfyll etter mange år i arbeidslivet

- Jeg ville ha litt faglig påfyll etter mange år i arbeidslivet

Kenneth tar fagskoleemnet, Salgsteknikk. Ved siden av studiene, har han en 100% stilling innen logistikk og salg av treningsutstyr.

Hvordan er det å kombinere nettstudiene med jobb og familie?
- Det er hektiske dager, som krever litt planlegging. Jeg er samboer, og har en sønn på 5 år og en bonus-sønn på 12. De er aktive innen idretten, og for å få hverdagen til å gå opp, setter jeg opp en ukeplan. Da vet jeg når jeg har tid til å studere i løpet av uka.

Hvorfor valgte du fagskoleemnet Salgsteknikk?

- Jeg valgte Salgsteknikk, fordi det er relevant for jobben jeg har. Jeg jobber med logistikk og salg av treningsutstyr- mest til det private markedet, men også til bedrifter. Nå ville jeg ha litt faglig påfyll etter mange år i arbeidslivet.

Hva er det viktigste du har lært så langt?

- Jeg har blitt god til å planlegge, og å delegere tiden min. Det har vært viktig for meg å lage en tidslinje for gjennomføring av studiet. Da sikrer jeg at jeg kommer igjennom alt på den tiden jeg ønsker. Jeg har også lært nye salgsteknikker, og har fått tips til hvordan man bør opptre overfor kunder, og hvordan man stiller de riktige spørsmålene for å avdekke kundes behov.

Hva vil du si til andre som vurderer dette fagskoleemnet? 

- Hvis man går og tenker på om man skal ta emnet, så sier jeg: Bare gjør det! Fagstoffet er veldig relevant, og den gode mestringsfølelse kommer fort. Det er inspirerende å få faglig påfyll etter mange år i arbeidslivet.

Vi ønsker Kenneth masse lykke til videre!

Ønsker du også mer kompetanse innen salgsteknikk?

Dette emnet, handler om hvordan du systematisk skal kunne planlegge, organisere og gjennomføre målrettet salgsinnsats med utgangspunkt i kundens behov. I løpet av kurset, lærer du blant annet hvordan du blir en god selger, og hvordan du bør forberede et kundemøte. I tillegg lærer du hvordan du skal planlegge og strukturere salgsarbeidet generelt på årsbasis, og hvilke salgsverktøy som kan brukes. Høres dette spennende ut? Her kan du melde deg på fagskoleemnet, Salgsteknikk

Fagskoleemner – perfekt for deg som trenger faglig påfyll

Fagskoleemner, er enkeltemner fra fagskoleutdanningene våre. Ved å legge til rette for at du kan ta kun ett av emnene i en fagskoleutdanning, gjør vi det lettere å velge akkurat det faglige påfyllet du trenger. Dette gjør vi for å kunne tilby den kompetansehevingen næringslivet trenger til enhver tid. Her finner du emner fra fagskoleutdanningene våre som enkeltemner

Trenger du også faglig påfyll? Eller lurer du på noe? Ikke nøl med å kontakte studierådgiverne våre