For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


- Den største fordelen med studiet, er at jeg får utviklet meg som leder

- Den største fordelen med studiet, er at jeg får utviklet meg som leder

Ida Camilla tar fagskoleemnet, Konflikter på jobben, ved siden av jobben som assisterende butikksjef på Kiwi.

Konflikter på jobben, lærer deg å registrere en konflikt før det er for sent, og å se hvilket stadium konflikten befinner seg på. Du lærer metoder for å løse konflikter på en konstruktiv måte - noe som kommer godt med både som leder og som ansatt.

Hva er det viktigste du har lært så langt?

Jeg har utviklet meg som leder, og fått dyrebar kunnskap som kommer til nytte den dagen jeg står med begge bena plantet midt i en vanskelig personalsak eller konflikt.

Hvorfor valgte du dette fagskoleemnet?

Som leder i en bedrift med ansatte i alle aldre, og med helt ulikt utgangspunkt, er det fort gjort at det oppstår gnisninger på arbeidsplassen. Hos oss jobber det alt fra 19 år gamle studenter, som bare skal være hos oss en kort periode for å finansiere studiene, til mennesker som ønsker å gjøre en karriere, og som gjerne har viet hele livet sitt til bransjen. Som leder, er det viktig å kunne håndtere alle slags konflikter på en profesjonell måte. 

Hva vil du si til andre som vurderer å ta et fagskoleemne?

Ikke nøl! Du kan aldri lære for mye, og det finnes ikke noe som er mer spennende enn å utvikle seg og å oppdatere kunnskapen sin. 

Hva er fordelen med nettstudier?

Siden jeg kombinerer studiene med jobb, er det veldig viktig for meg å ha muligheten til å kunne studere når det passer meg. Jeg jobber fra 06-14 hver dag, og sitter ofte med rapporter og kontorarbeid etter jobb. Derfor er det utrolig viktig å ha muligheten til å styre studiehverdagen min helt selv. Da kan jeg studere de dagene jeg har tid og overskudd til det. 

Vi ønsker Ida Camilla masse lykke til videre med studiene! Har du spørsmål om våre utdanninger og kurs? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi hjelper deg med å finne det studiet som passer for nettopp deg.