For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Nathalie (35) fikk ny stilling etter 6 mnd på Prosjektlederskolen

Nathalie (35) fikk ny stilling etter 6 mnd på Prosjektlederskolen

For ett år siden manglet Nathalie gode, anvendbare verktøy for å lede prosjekter i jobben som miljøarbeider hos Forandringshuset. Etter kun 6 måneder på Prosjektlederskolen på NKI Nettstudier, ved siden av full jobb og småbarnsliv, fikk hun ny stilling – nettopp som prosjektleder;

"Før synes jeg det var vanskelig å vite hvordan å organisere prosjekter på en måte som gjør læring og utvikling mulig. Du trenger fagkunnskap for å lede forskjellige typer mennesker på en trygg og god måte, og for å vite hvordan du best håndterer konflikter som kan oppstå. I dag har jeg mye mer kunnskap og det har gitt meg trygghet i jobben som prosjektleder," forteller Nathalie.

Ønsket mer kunnskap for å utvikle seg i jobben 

Nathalie er 35 år, gift og bor i Karmøy med tre barn på 15, 5 og 3 år. Som 4 åring flyttet familien til Brasil, og flyttet ikke tilbake til Norge før 2017. Da måtte hun starte helt på nytt med både språk, utdanning og jobb. 

I 2020 startet hun som miljøarbeider hos Forandringshuset – en frivillig organisasjon utviklet av KFUK-KFUM. Hennes arbeidsoppgaver har blant annet vært å organisere ulike typer aktiviteter for barn og unge. "Det er utfordrende å legge til rette for godt samarbeid i et mangfoldig miljø uten gode, praktiske verktøy. Jeg følte jeg trengte mer kunnskap for å utvikle meg i jobben," sier Nathalie. 

Tett oppfølging og oversiktlige systemer hos NKI Nettstudier

I november 2021 startet Nathalie på Prosjektlederskolen hos NKI Nettstudier. Hun ønsket å heve kompetansen innenfor prosjektledelse, teamarbeid og kommunikasjon. Med full jobb, to barn i barnehagen og én på ungdomsskolen var hun usikker på hvordan det ville gå. Men det har gått over all forventning. "Jeg visste at det ikke kom til å bli lett, men det har gått mye bedre enn forventet. På NKI Nettstudier kan jeg studere i mitt eget tempo og legge opp dagen slik det passer meg," sier Nathalie. 

Videre forteller hun at en hektisk hverdag krever planlegging, men ofte har hun jobbet med skole et par timer på kvelden etter barna har lagt seg. Hun understreker at NKI har oversiktlige systemer som muliggjør den fleksible studiehverdagen ved siden av full jobb og småbarnsliv. “Terskelen er lavere for å jobbe med arbeidskrav på kveldstid når det er enkelt å navigere i pensum på nett. Da kaster du ikke bort dyrebar tid på å lete, men kan begynne å studere med en gang!” forteller hun ivrig.

Nathalie skryter også av lærerne ved NKI Nettstudier. "Den gode oppfølgingen fra lærere har vært uvurderlig. Jeg har studert flere steder i Norge, men jeg har aldri følt meg så velkommen og sett som hos NKI Nettstudier. Det er jeg veldig takknemlig for."

Ble prosjektleder før hun var ferdig med nettstudiene

Da Nathalie begynte å studere på nett fikk hun mulighet til å praktisere kunnskapen hun tilegnet seg på jobb, og det resulterte i gradvis mer ansvar. Etter 6 måneder fikk hun ny stilling som prosjektleder på Forandringshuset; "Det var utrolig motiverende å få relevant jobb før jeg var ferdig å studere. Jeg håper dette kan motivere flere til å kombinere full jobb og hektisk hverdag med studier. Det er faktisk mulig!” sier hun håpefullt. 

I dag er Nathalie både prosjektleder og prosjektmedarbeider. Hun leder fire prosjekter og organiserer fem ungdomscrew i alderen 15-26 år. 

Bli prosjektleder du også

Med Prosjektlederskolen får du verktøyene du trenger for å utvikle din kompetanse innen prosjektledelse, prosjektstyring, prosjektøkonomi, teamarbeid og kommunikasjon. Utdanningen passer både for deg som ønsker å bli prosjektleder og for deg som har erfaring men ønsker oppdatert kunnskap og å formalisere kompetansen din.

Få kontroll på prosjektene dine og bli tryggere i jobben som prosjektleder. Søk studieplass i dag.