For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Revit Architecture

Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
9 måneder
Studietimer:
120
Innsendinger:
3 stk
Pris:
kr 18 400,-
Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
9 måneder
Studietimer:
120
Innsendinger:
3 stk
Pris:
kr 18 400,-

Kurset vil gi deg innføring i bruk av et DAK-program som blir stadig mer benyttet av arkitekter, ingeniører, tekniske tegnere, byggherrer og andre innen byggebransjen.

Dette lærer du i nettkurset Revit Architecture:

Du lærer å bevege deg i 2D-tegningen og 3D-miljøet og å modellere et enkelt hus i Revit structure/archiecture. Du blir kjent med oppbyggingen og logikken i Revit. Du lærer å skrive ut, overføre til andre filformater, ikke minst det som etter hvert blir standardformatet for overføring av informasjon mellom ulike modelleringsprogrammer: IFC Industry Foundation Classes.

Kurset vil gi deg god opplæring i følgende: 

  • innstilling av Revit og grunnleggende innstillinger
  • lære å navigere i 2D-tegningen og 3D-miljøet
  • bruk av de forskjellige verktøyene for å tegne et hus over flere etasjer med trapper, vinduer, dører og tak,
  • lære å arbeide rasjonelt i Revit ved bruk av hurtigkommandoer og ikoner
  • målsetting
  • lage fasader og snitt i Revit
  • lage rendrete (fotorealistiske) bilder og skissebilder
  • gjør de nødvendige innstillingene for tittelfelt og utskrift

Skolelisens på Revit er inkludert i prisen. Autodesk Revit er kun kompatibelt med Windows-maskiner/PC, og kan dessverre ikke kjøres på MacDu lærer å skrive ut, overføre til andre filformater, ikke minst det som etter hvert blir standardformatet for overføring av informasjon mellom ulike modelleringsprogrammer: IFC Industry Foundation Classes

Dette studiet tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Når innsendingsoppgaven er bestått, er kurset gjennomført og bestått, og du kan be om kursbevis.

Det er ingen eksamen i dette kurset. Etter innleveringene er vurdert godkjent er kurset bestått og du kan be om kursbevis.

Ingen formell opptakskrav. 

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.