For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Nettverk og partnere

Vi har et stort nettverk med ulike samarbeidspartnere og partnere innen utdanning, og vi samarbeider med en rekke anerkjente studiesteder. Her ser du noen av dem.

Intendia Group

NKI er en del av utdanningskonsernet Intendia Group (tidligere Anthon B Nilsen Utdanning AS), et av Skandinavias ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge. Konsernet består av ni sterke og uavhengige merkevarer, og hvert år utdanner og utvikler vi over 40 000 studenter og deltakere.

MedLearn

MedLearn 
MedLearn er en del av Intendia Group, og tilbyr fagskoleutdanninger innen helse- og oppvekst. Utdanningene henvender seg til de som ønsker å bygge på tidligere utdanning, eller formalisere relevant erfaring.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication 

Berghs School of Communication i Stockholm er verdensledende innen kommunikasjonsutdanning. Berghs er en av våre samarbeidspartnere i et skandinavisk samarbeidsprosjekt på høyskolenivå.

Bjørknes Privatskole

Bjørknes Privatskole tilbyr undervisning for privatister i de fleste studiespesialiserende fag. Vi samarbeider med Bjørknes Privatskole om flere videregående fag.

Iris

Iris er på over 50 steder i Sverige og tilbyr ulike typer funksjonsforbedrende tiltak, men også tiltak for å legge til rette for integrering i samfunnet, samt matching mot arbeidsmarkedet.

JobLearn

JobLearn er etablert på mer enn 20 steder i Norge og bidrar til å skape et mer inkluderende samfunn.   

Virke

Virke er næringslivets nest største hovedorganisasjon, og representerer over 20 000 virksomheter. Virke jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet.

Attensi

Attensi er et norsk selskap spesialisert spillbasert læring. Attensi har vokst til å bli en global leder innen feltet, og tilbyr løsninger som trener ansatte i autentiske situasjoner som involverer menneskelig interaksjon og drift av forretningskritisk programvare og systemer.

Ungdomsakademiet (UNAK)

Ungdomsakademiet (UNAK) har over syv års erfaring, og er Norges ledende innen privatundervisning og personlig leksehjelp for skoleungdom. 

Bilakademiet 

I 23 år har Bilakademiet utdannet bilselgere for det norske markedet. Mange tidligere studenter har i dag stillinger som ledere for bilforhandlere, som salgssjefer og som selgere i bilbedrifter rundt om i Norge.

Økonomiforbundet

Økonomiforbundet er Norges eneste fagforening for regnskapsførere.

UN Global Compact

UN Global Compact er bedriftenes eget bærekraftsinitiativ gjennom FN. 

Forum for fagskoler

Forumet arbeider for å sikre studentene utdanning av høykvalitet samt å sikre tilfredstillende rammebetingelser for de private fagskolene. Forum for fagskoler er høringsinstans ovenfor Stortinget, Kunnskapsdepartementet, NOKUT og Lånekassen - samt er representert i Nasjonalt Fagskoleråd.

Samarbeidspartnere med lokal oppfølging

NKI samarbeider tett med lokale aktører innen transport og logistikkbransjen i Norge. Se våre samarbeidspartnere med stedbasert lokal oppfølging. Les mer om dette her.