For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Nettverk og partnere

Vi har et stort nettverk med ulike samarbeidspartnere og partnere innen utdanning, og vi samarbeider med en rekke anerkjente studiesteder. Her ser du noen av dem.

Intendia Group

NKI Nettstudier er en del av utdanningskonsernet Intendia Group (tidligere Anthon B Nilsen Utdanning AS), et av Skandinavias ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge. Konsernet består av syv sterke og uavhengige merkevarer, og hvert år utdanner og utvikler vi over 40 000 studenter og deltakere.

MedLearn

MedLearn er en del av Intendia Group, og tilbyr fagskoleutdanninger innen helse- og oppvekst. Utdanningene henvender seg til de som ønsker å bygge på tidligere utdanning, eller formalisere relevant erfaring.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication i Stockholm er verdensledende innen kommunikasjonsutdanning. Berghs er en av våre samarbeidspartnere i et skandinavisk samarbeidsprosjekt på høyskolenivå.

Bjørknes Privatskole

Bjørknes Privatskole tilbyr undervisning for privatister i de fleste studiespesialiserende fag. Vi samarbeider med Bjørknes Privatskole om flere videregående fag.

Iris

Iris er på over 50 steder i Sverige og tilbyr ulike typer funksjonsforbedrende tiltak, men også tiltak for å legge til rette for integrering i samfunnet, samt matching mot arbeidsmarkedet.

JobLearn

JobLearn er etablert på mer enn 20 steder i Norge og bidrar til å skape et mer inkluderende samfunn. 

Attensi

Attensi er et norsk selskap spesialisert spillbasert læring. Attensi har vokst til å bli en global leder innen feltet, og tilbyr løsninger som trener ansatte i autentiske situasjoner som involverer menneskelig interaksjon og drift av forretningskritisk programvare og systemer.

Bergans of Norway

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. I dag er Bergans of Norway en ledende aktør innen utvikling av funksjonelt turutstyr og teknisk bekledning.

Bilakademiet 

I 23 år har Bilakademiet utdannet bilselgere for det norske markedet. Mange tidligere studenter har i dag stillinger som ledere for bilforhandlere, som salgssjefer og som selgere i bilbedrifter rundt om i Norge.

Bokhari

Bokhari produserer håndlagde og resirkulerte kvalitetsprodukter av tekstil til interiørbruk.

Development Goal Forum

Development Goals Forum (DFG) er en organisasjon med base i Oslo med et formål å bringe bevissthet rundt bærekraftsmålene. 

DNV GL

DNV GL er et internasjonalt selskap innen kvalitetsikring og risikohåndtering med hovedkontor i Norge.

Emisoft

Emisoft gir deg oversikt over klimagassutslippene til din organisasjon i GHG123. De tilbyr klimaregnskap, miljøregnskap & konsulenttjenester. 

Eterni

Eterni Norge er spesialister innen produksjon, lager og logistikk. De har unik kompetanse på å levere gode og fleksible bemanningsløsninger. bygg & anlegg.

Funky Fresh Foods

Funky Foods driver bærekraftig vegansk og økologisk café- og catering i Oslo!

Forum for fagskoler

Forumet arbeider for å sikre studentene utdanning av høykvalitet samt å sikre tilfredstillende rammebetingelser for de private fagskolene. Forum for fagskoler er høringsinstans ovenfor Stortinget, Kunnskapsdepartementet, NOKUT og Lånekassen - samt er representert i Nasjonalt Fagskoleråd.

Hennes & Mauritz

H&M er ledende innen mote, interiør, barneklær og skjønnhetsprodukter. De tilbyr kvalitet til beste pris på en måte som har mindre påvirkning på miljøet.

Stiftelsen Mijøfyrtårn

Mijøfyrtårn gjør bærekraft konkret og lønnsomt. De er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn av bærekraft.

TotalCtrl

TotalCtrl er en verdensledende innovasjonsselskap innen digital detaljhandel som hjelper selskaper i å forhindre matsvinn, øke fortjenesten, og forbedre effektiviteten i hele selskapet. 

Universitet i Oslo (UiO)

Gjennom kunnskap, ansvar og engasjement skal UiO bidra til en bærekraftig framtid. Vi har formet samfunnet i over 200 år og er et ledende europeisk universitet.

Ungdomsakademiet (UNAK)

Ungdomsakademiet (UNAK) har over syv års erfaring, og er Norges ledende innen privatundervisning og personlig leksehjelp for skoleungdom. 

UN Global Compact

UN Global Compact er bedriftenes eget bærekraftsinitiativ gjennom FN. Les mer om samarbeidet her

Virke

Virke er næringslivets nest største hovedorganisasjon, og representerer over 20 000 virksomheter. Virke jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet.

Økonomiforbundet

Økonomiforbundet er Norges eneste fagforening for regnskapsførere.