Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Søk i dag, start i morgen

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Interiørdesigner

Interiørdesigner er et spennende og kreativt yrke der ingen arbeidsdager er like. En interiørdesigner former våre fysiske omgivelser og skaper forskjellige miljøer i boliger, på hytter eller på arbeidsplassen. Det kan være en liten skjønnhetssalong, kafe, restaurant, kontor eller butikk.

Innsendinger

23

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Interiørdesigner

Kr 25 000,-

Ekskl. Bøker.

Beskrivelse

Interiørdesigner er et praktisk orientert kurs som handler om interiørdesign i private og offentlige rom. Kurset vil gi deg en teoretisk og praktisk plattform som er et godt utgangspunkt inn i arbeidslivet.

Kurset er laget slik at du som kursdeltager vil få en introduksjon i forskjellige tema, informasjon om relevant faglitteratur og aktuelt videobasert materiell. Du vil arbeide aktivt med oppgaver underveis, og vil bli fulgt av lærer og veileder gjennom hele studiet.

Interiørdesigner består av følgende fire obligatoriske emner:

  • Emne 1. Styling 
  • Emne 2. Digitale teknikker 
  • Emne 3. Privat interiø
  • Emne 4. Offentlig interiør 

Emner i studiet

Styling

Når du har fullført og bestått emnet vil du kunne definere en ny trend og arbeide videre med den. Du kan definere målgruppen du skal arbeide for eller henvende deg til, definere stilarter og arbeide med forskjellige stilarter inn i dagens trendbilde.

Du forstår et konsept og ivaretar konseptets egenart. Du vil ha kunnskap som setter deg i stand til å lage gode komposisjoner til interiørstylinger som fungerer frittstående i et hjem, i en møbelbutikk eller i en fotostyling. I emnet vil du lære å arbeide kreativt, og du får innsikt i fargelære og materialer.

Digitale teknikker

Når du har fullført og bestått emnet vil du kunne profilere deg selv gjennom din egen blogg, modellere gode interiørløsninger, utvikle interiørkonsepter og lage dine egne digitale presentasjoner.

Privat interiør

Når du har fullført og bestått emnet, vil du kunne finne interiørløsninger for forskjellige rom i private hjem. Du kan definere målgruppen du skal arbeide for eller henvende deg til og diskutere dine løsninger med forskjellige profesjonelle håndverkere.

Offentlig interiør

Når du har fullført og bestått emnet, vil du kunne utvikle gode interiørkonsepter til offentlig interiører, arbeide med forskjellige virkemidler innenfor faget interiør og visualisere og presentere interiørløsninger digitalt. Du kan definere målgruppen du skal arbeide for eller henvende deg til og diskutere dine løsninger med forskjellige profesjonelle håndverkere.

Mer informasjon

Pris

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk