For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Reise og privatist - samtidig!

Reise og privatist - samtidig!

Nytt semester er alltid spennende. Hvorfor ikke studere og oppleve verden samtidig?

Bli med i trekningen av et reisegavekort på kr. 10 000 fra Kilroy

Vi vil at flere skal ha muligheten til å få nye impulser, oppleve verden og samtidig kunne ta opp fag. Derfor gir vi bort et reisegavekort på hele 10 000 kroner hos Kilroy. Ta opp fag som privatist og start semesteret ditt i utlandet. Bli med i trekningen ved å legge igjen eposten og mobilnummeret ditt her:

Konkurransevilkår

Bli privatist utenfor det tradisjonelle klasserommet

Tenk deg å studere biologi mens du backpacker i Asia, eller kanskje du vil øve til fysikkeksamen mellom puddersvingene i Chamonix, eller forbedre mattekarakteren din under palmene på Bali?

Ved å ta eksamensfokuserte fag som privatist hos NKI Nettstudier, kan du tilpasse studieplanen din slik at planen passer perfekt til dine aktiviteter og reiseplaner. Du kan velge mellom et bredt spekter av fag og ta eksamener på egenhånd, uten å være bundet til et tradisjonelt klasserom. Du må bare passe på å melde deg opp til privatisteksamen innen fristen (15. september eller 1. februar), og være på plass i eksamenslokalet på rett dato. 

Få 15% rabatt ved å kjøpe et fag

Vær klar til høsten ved å melde deg på et av våre studieforberedende fag. Medisinpakke NorgeMedisinpakke utlandRealfagskurs til ingeniørutdanningMatematikk R1Matematikk R2Biologi 1Biologi 2Kjemi 1Kjemi 2 og Fysikk 1 åpner allerede 14. august. 

Legg til rabattkoden "'KILROY" i handlekurven for å få 15% rabatt:

Følgende kurs åpner i løpet av høsten: Disse kursene åpner i løpet av høsten: Matematikk S1,Matematikk S2, Sosiologi og sosialantropologi, Geografi fellesfag, Religion og etikk, Geofag 1.

Vær den første til å få informasjon om når det lanseres: 

Ikke så kostbart som du tror

Vi forstår at å reise kan virke kostbart, men det trenger det ikke å være. Det finnes mange rimelige alternativer når det kommer til overnatting og transport. Kanskje du finner deg en deltidsjobb på veien? Lånekassen gir også støtte til privatiststudenter hos NKI Nettstudier. Mer om finansiering finner du her.

Over 4 000 studenter setter pris på fleksibilitet

NKIs fleksible nettstudier lar deg reise og kombinere læring og eventyr på en unik måte. Stedbasert utdanning har utviklet seg lite de siste 30 åra. Samtidig; mye har skjedd innen digitale studier, og at det er på tide å omfavne en mer fleksibel tilnærming til utdanning. Vi tror at nettbaserte og digitale undervisningsformer gir fleksibilitet for deg som står mellom videregående og høyere utdanning. Vi har i dag over 4 000 studenter som deler sine erfaringer med oss, slik at vi gir nettopp deg en best mulig digital læringsopplevelse, og kan studere når og hvor du vil.

Book gratis rådgivning med Tina

Poengkravene kan variere noe fra studiested til studiested. Derfor er det lurt å snakke med en av våre studierådgivere for å være sikker på at du setter deg riktige mål. Rådgiver Tina M. Olsen hjelper deg med å finne fagene du trenger. Book en samtale med dyktige rådgiver Tina M. Olsen.