For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Nettstudier gir deg frihet

En mann jobber på PC i hengekøye ute i skogen

Sitter du igjen med et vitnemål fra videregående du ikke er helt fornøyd med? Eller mangler du noen fag, for å komme inn på drømmestudiet? Har snittet gått til værs på nettopp det studiet du har planlagt å komme i gang med? Da kan det hende at du må ta opp noen fag som privatist. 

Men det er kanskje ikke det du har mest lyst til å bruke tiden din på. Kanskje synes du tre år på videregående var nok, og har ikke så veldig lyst til å gå på en privatistskole et år til. Å studere på egenhånd er en mulighet, men ville det ikke vært fint med litt hjelp til å forstå stoffet bedre? Få litt hjelp til struktur og mer variasjon? Da er NKI Nettstudier midt i blinken for deg. 

Eksamensrettede privatistkurs

NKI Nettstudier har eksamensrettede kurs, skreddersydd slik at du som privatist skal få best mulige resultater. Nå har vi lansert realfagskurs for deg som ønsker å forbedre karakteren eller mangler fag for å komme inn på for eksempel medisinstudier. 

Hos NKI Nettstudier er det ingen undervisning å møte opp til, du slipper reiseveien til en skole, og styrer selv når og hvor du vil studere. Les mer om hvordan det er å være nettstudent

Fleksibelt studievalg

Smart, tenker du sikkert nå. En litt dårlig fysikk-karakter kan jo forbedres samtidig som du sikter inn på de feteste bølgene på Bali? Kanskje har du aller mest lyst til pakke de breieste skia, og reise til Alpene neste vinter. Det kan du fint kombinere med et å være nettstudent hos NKI. Så den dagen du våkner opp til florlett pudder i Chamonix, er det bare å komme seg til fjells, kjøre de feteste linjene fra morgenen av, og legge inn en liten studieøkt når lårene er sure og du er fornøyd.

Kanskje du har lyst til å bruke mer tid sammen med kjæresten din i London, eller henge med en kompis som studerer i Barcelona. Det er mulig som nettstudent hos NKI Nettstudier. Alle våre kurs er lagt opp til at du selv bestemmer hvor du skal studere fra, når på døgnet du vil studere, hvilken dag som passer best for deg og hvilken progresjon du ønsker deg. 

Privatist via NKI Nettstudier

Å være privatist via NKI Nettstudier er rett og slett det mest fleksible valget, og sammenligner du med andre tilbud, er det også gunstig priset. Og ikke nok med det, du får tilgang til videregåendekursene i hele 12 måneder. Lånekassegodkjent er det også. Ganske smart, ikke sant?